ANASAYFA Kültür-sanat Sabahat Akkiraz Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Sabahat Akkiraz Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Başkentte Sabahat Akkiraz konseri düzenleneceği kaydedilirken Ankaralılar da konsere ilişkin detayları merak etti. Haberankara.com okurları için ayrıntıları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sabahat Akkiraz Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Ülkemzideki konser etkinlikleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam ediyor. Yaz mevsiminde başlayan 'Yaz Konserleri' konseptini sürdüren ABB'nin eylül ayına ait konser programı açıklandı. Buna göre 30 Eylül tarihinde konuk edilecek sanatçı belli oldu.

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Tuğçe Kandemir, Mehmet Erdem ile devam ederken bu hafta ünlü şarkıcı Hüseyin Uğurlu ve Sabahat Akkiraz'ın başkentlilerle buluşacağı açıklandı. ABB'nin konserler programının bu haftaki konuğu olan Sabahat Akkiraz'ın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Sabahat Akkiraz konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi olacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

SABAHAT AKKİRAZ BAŞKET HALKININ KULAKLARININ PASINI SİLECEK

Ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz'ın 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da konser düzenleyeceği kaydedildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre Mamak ilçesinde gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-170846.png

Mamak ilçesinde bulunan Eski EGO 3. Bölge Yanı olarak verilen adreste düzenlenecek konsere tüm Ankaralılar davet edildi. Kusunlar Mahallesi'nde bulunan Eski EGO 3.Bölgesi'nde yapılacak konsere kentin merkezi Kızılay'dan 330, 342, 364 numaralı EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabiliyor.

ekran-goruntusu-2023-09-26-170900.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hüseyin Uğurlu Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Hüseyin Uğurlu Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?