ANASAYFA Kültür-sanat Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?

Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konser programları devam ediyor. Konser programının Yalın ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar Yalın konserine dair detayları merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?

Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi? - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok yeni etkinliği Ankaralılara sunan ABB, kentteki konser programlarına Yalın ile devam edeceğini açıkladı.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yılında konser takvimine hızla devam ederken 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir konser duyuru yapıldı.

BAŞKETTE YALIN KONSERİ DÜZENLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden konser duyurusuna yer verdi. ABB tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser düzenleneceği kaydedildi.

30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30'da şarkıcı Yalın'ın konser düzenleyeceği bildirilirken adres ise Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap olarak açıklandı.

Söz konusu konsere ring seferleri ile ulaşım sağlanabileceği de duyuruldu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolgun maaşla KPSS şartsız personel alımı duyuruldu! İşte başvuru şartları ve tarihleri

Dolgun maaşla KPSS şartsız personel alımı duyuruldu! İşte başvuru şartları ve tarihleri