ANASAYFA Otomobil Araç muayene ve sigorta ücretleri düşürülecek mi? Beklenen açıklama yapıldı

Araç muayene ve sigorta ücretleri düşürülecek mi? Beklenen açıklama yapıldı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, araç muayene ve sigorta ücretleri hakkında açıklamalarda bulundu. Fiyatların düşürülmesi gerektiğini söyledi.
yazar
Haber Merkezi
Araç muayene ve sigorta ücretleri düşürülecek mi? Beklenen açıklama yapıldı

Araç muayene ve sigorta ücretleri hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, fiyatların düşürülmesi gerektiğini söyledi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, muayene ve sigorta ücretlerinin arttığını ifade etti. Taleplerini dile getirdi.

Bunun ile birlikte yapılan artışların trafikte usulsüz dolaşmasına yol açtığını belirten Palandöken, bu tutarın düşürülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Kullanılmayan aracın bile yıllık ortalama giderinin 15 bin lira olduğunu belirterek, kasko gideriyle bu tutarın 25 bin liraya ulaştığının da altını çizdi.

Ayrıca muayenesiz ve sigortasız araçların sayısı hakkında da konuştu. Bu sayının arttığını ifade etti. Trafikteki 27 milyon 334 bin araçtan 5 milyon 600 bin sigortasız araç olduğunu hatırlatan Palandöken, fiyatların bir an evvel düşmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yapılan bu açıklamaların ardından ise fiyatların düşürülüp düşürülmeyeceği de şimdiden merak söz konusu olsa da bu konu hakkında henüz net bir bilgi paylaşımı gündeme gelmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evini, yazlığını günlük kiralayanlar dikkat! Ona da vergi geldi bunları yapmazsanız kiraya veremezsiniz

Evini, yazlığını günlük kiralayanlar dikkat! Ona da vergi geldi bunları yapmazsanız kiraya veremezsiniz