ANASAYFA Otomobil Çinli otomobil üreticisi DFSK, Türkiye pazarına geri dönüyor!

Çinli otomobil üreticisi DFSK, Türkiye pazarına geri dönüyor!

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan DFSK Motor, SHS distribütörlüğünde Türkiye pazarına geri dönüş yapıyor.
yazar
Haber Merkezi
Çinli otomobil üreticisi DFSK, Türkiye pazarına geri dönüyor!

Çin'in önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan DFSK Motor'un, 3 benzinli SUV, 4 benzinli ticari ve 3 elektrikli ticari araçtan oluşan modelleri Ekim ayından itibaren Türk tüketicisiyle buluşacak. Bu gelişmeyle birlikte, DFSK, Türkiye otomotiv pazarına yeni bir soluk getiriyor.

dfsk-xlc2-cover.jpg

DFSK MOTOR KİMDİR?

DFSK Motor, global ölçekte 5 milyonu aşkın satış adedine sahip bir marka olarak Dongfeng Motor Grubu'nun bir parçasıdır ve 70'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Şirketin Çin, Endonezya ve ABD'de üretim tesisleri bulunurken, aynı zamanda Çin, ABD, Almanya, Japonya ve Endonezya'da Ar-Ge ile akıllı platform merkezleri bulunmaktadır.

DFSK Motor, geniş ürün yelpazesiyle teknoloji ve çevre dostu araçlara ilgi duyan kullanıcıları hedefliyor. Ayrıca, hibrit ve elektrikli araç teknolojilerine öncülük eden bir marka olarak bilinmekte. Türkiye pazarına girişiyle birlikte DFSK, SUV segmentinde benzinli motorlara sahip modelleri ile başlayacak. Bunun yanı sıra, ticari araç kullanıcılarına yönelik benzinli ve elektrikli modeller de sunacak.

ankara-tasarim-90.jpg

"BAYİ YAPILANMAMIZA DA BAŞLADIK"

SHS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şahsuvaroğlu, DFSK'nın Türkiye'deki yeniden yapılanmasının heyecan verici olduğunu ve Türkiye pazarına 10 farklı ürün gamıyla güçlü bir giriş yapacaklarını belirterek:

"Buna paralel olarak bayi yapılanmamıza da başladık. Emin adımlarla bayi ağımızın ülkemizin her bölgesinde yer alması için yola çıkıyoruz" ifadelerinde bulunmuştu.

DFSK Motor'un, dayanıklılık, verimlilik ve ulaşılabilir fiyat avantajıyla Türkiye otomobil pazarındaki rekabete yeni bir dinamizm getireceği belirtiliyor. Türk tüketicilerinin bu yeni ve iddialı otomobil markasını merakla beklediği görülüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki mahallelinin sokak köpeği isyanı! Köpekler eşime de saldırdı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki mahallelinin sokak köpeği isyanı! Köpekler eşime de saldırdı