ANASAYFA Otomobil Fiat, Cumhuriyetin 100. yılına özel Fiorino'yu piyasaya sundu!

Fiat, Cumhuriyetin 100. yılına özel Fiorino'yu piyasaya sundu!

Fiat, Türkiye'de üretilen ve dünya genelinde tercih edilen hafif ticari araçlardan biri olan Fiat Fiorino'yu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını özel bir seriyle selamlıyor.
yazar
Haber Merkezi
Fiat, Cumhuriyetin 100. yılına özel Fiorino'yu piyasaya sundu!

Fiat, Türkiye'de üretilen ve dünya genelinde tercih edilen hafif ticari araçlardan biri olan Fiat Fiorino'yu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını özel bir seriyle selamlıyor. Cumhuriyetin bu özel yıldönümünü kutlamak ve hatırasını ölümsüzleştirmek amacıyla tasarlanan Fiorino 100. Yıl Özel Serisi, dikkat çekici tasarımı ve özel detaylarıyla göz kamaştırıyor.

cumhuriyetimizin-100-yilina-ozel-fiorino-100-yil-serisi-tanitildi-9-copy.jpg

İÇ VE DIŞ TASARIM

Fiorino 100. Yıl Özel Serisi, Türk Bayrağı'ndan ilham alarak tasarlandı. Aracın iç ve dış tasarımında 100. yıl logo kullanımı ve özel tasarım detayları dikkat çekiyor. Özellikle aracın önünde yer alan kırmızı renkli FIAT logosu, yan ayna kapakları ve 16 inç titanyum gri alaşımlı jantlar, aracın estetik açıdan göz alıcı bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Fiorino'nun iç mekanında ise kırmızı dikişli deri direksiyon simidi, vites körüğü, ve vites topuzu gibi detaylar, aracın özgün tasarımını tamamlıyor. Ayrıca, kırmızı desenli koltuklar, kırmızı koltuk dikişleri ve arka kapının çift renkli tasarımı, Fiorino'nun benzersizliğini vurguluyor.

ankara-tasarim-2023-09-23t141454-335.jpg

100. YILA ÖZEL

Toplamda 1923 adet üretilecek olan Fiorino 100. Yıl Serisi, aynı zamanda aracın numarasının yazılı olduğu Özel Seri Numara Rozeti ile de özelleştiriliyor.

Fiat Fiorino, kompakt boyutu, fonksiyonelliği, sürüş özellikleri, dayanıklılığı, ekonomik ve çevreci özellikleriyle öne çıkıyor. Fiorino 100. Yıl Özel Serisi, güvenlik donanımları, konfor özellikleri ve teknolojik yenilikleriyle de dikkat çekiyor. EBD destekli ABS, ESP, ASR, yokuş kalkış desteği, hava yastıkları, klima, yağmur ve karanlık sensörleri, ısıtmalı koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, fonksiyonel deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

ÖZEL SERİNİN FİYATI

Fiat Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyonuyla satışa sunulan bu özel seri, 690.900 TL'lik fiyat etiketiyle tüketicilere sunuluyor. Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak isteyen otomobil severler için Fiorino 100. Yıl Özel Serisi, özel tasarımı ve geniş donanımıyla cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'nin Ankara il başkanlığı için iki isim bugün yarışıyor

CHP'nin Ankara il başkanlığı için iki isim bugün yarışıyor