ANASAYFA Otomobil Hyundai Kona Türkiye'de! Satış fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Hyundai Kona Türkiye'de! Satış fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Yeni Hyundai Kona, Türkiye'de satışa sunuldu. Bunun ile birlikte otomobilin özellikleri ve fiyatı da şimdiden araştırılıyor. Yeni Hyundai Kona ne kadar satışa sunuldu?
yazar
Haber Merkezi
Hyundai Kona Türkiye'de! Satış fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Hyundai yeni KONA modeli Türkiye araç piyasasına giriş yaptı. Bunun ile birlikte tasarımı ve teknolojileri ile şimdiden göz dolduran otomobil, fiyatı ve özellikleri ile alıcıların yeni gözdesi oldu.

kona1.jpg

B-SUV segmentine farklı bir bakış açısı getiren Hyundai yeni KONA, bir önceki modeline göre daha teknolojik özelliklere sahiptir.

HYUNDAİ YENİ KONA'NIN ÖZELLİKLERİ!

4 farklı motor seçeneğine sahip olan Hyundai yeni KONA, içten yanmalı benzinli motor seçenekleri ile adeta göz doldurdu. Bunun ile birlikte 120 beygirlik 1.0 litrelik T-GDi Elite DCT özelliklerine sahip. Ayrıca 198 beygir gücündeki 1.6 T-GDi N Line şimdiden göz doldurdu. Yüksek verimlilik sağlayan 1.6 lt GDi Hibrit versiyon özelliğine sahip olan aracın turbo versiyonlarda 7 ileri Çift Kavramlı Şanzıman ile kombine edildi.

kona2.jpg

TÜRKİYE'YE GELECEĞİ TARİH NETLİK KAZANDI

Türkiye'de en çok tercih edilen araçlar arasında Hyundai yer alıyor. Bunun ile birlikte aracın elektrikli versiyonu 2023 yılının son çeyreğinde satışa sunacak. Zengin donanım seçenekleri ile şimdiden adından çok söz ettiren otomobil markası, akıllı teknolojiler ile de donatıldı. Kona modeli diğer modellere oran ile B-SUV segmentinde daha fazla aktif olmayı hedefliyor.

İÇ MEKAN DETAYLARI ADETA BÜYÜLEDİ!

kona3.jpg

Otomobilin özellikleri dışında iç mekan detayları da alıcılardan şimdiden tam not almayı başardı. Tamamen katlanabilir ikinci sıra koltuk başta olmak üzere yüzde 30 artan bir uzunluk ve bagaj kapasitesi yer alıyor. Hyundai yeni Kona, 12,3 inçlik entegre çift ekranı sayesinde konforlu kullanıma da destek sağlıyor.

HYUNDAİ KONA FİYAT LİSTESİ

Aracın Türkiye piyasasına girmesinin ardından fiyatı da şimdiden araştırılmaya başlandı. Bunun ile birlikte yeni Hyundai Kona 1.0 T-GDi Elite 1 milyon 612 bin TL'ye satışa sunulurken, 1.6 Hibrit 1 milyon 795 bin TL ve Kona 1.6 T-GDi N Line ise 1 milyon 826 bin TL oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GS FB süper kupa finali ne zaman, nerede oynanacak?

GS FB süper kupa finali ne zaman, nerede oynanacak?