ANASAYFA Otomobil Otomobil alacakların dikkatine! Elinizi çabuk tutun!

Otomobil alacakların dikkatine! Elinizi çabuk tutun!

Otomobil fiyatlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Bunun ile birlikte uzmanlar ise otomobil fiyatları hakkında tahminlerini dile getirdi.
yazar
Haber Merkezi
Otomobil alacakların dikkatine! Elinizi çabuk tutun!

Otomobil fiyatlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte gözler ise dolar kuruna çevrilir iken otomobil alıcıları fiyatların hangi seviyede ilerleyeceğini merak ediyor. Peki ama otomobil fiyatları atmaya devam edecek mi? Araç almaya hazırlanan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

arac1.jpg

Araç fiyatları hakkında tahminlerini dile getiren uzman isimler buna yönelik açıklamalarda bulundu. Araç fiyatlarının artacağını dolar kuru ile araç fiyatlarının da en yüksek seviyeye ulaşacağını sözlerine ekledi. 2023 yılının sonunu işaret eden uzmanlar, yıl sonunda araç fiyatlarının katlanacağını da ifade etti. Bundan dolayı da araç alacak olan vatandaşları uyardı.

aeac2.jpg

YIL SONUNDA FİYATLAR KATLANACAK!

arac3.jpg

Yıl sonunda araç fiyatlarının daha da artacağını ifade eden uzmanlar, araç alacak olan vatandaşların elini çabuk tutması gerektiğini de belirtti. Ayrıca dolar kurundaki artış ile araç fiyatlarının paralel bir şekilde ilerlediğini sözlerine ekledi. Sıfır araç dışında ikinci el araç piyasasında da fiyat artışı devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'nden ev hanımlarına özel kültürel gezi programı

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'nden ev hanımlarına özel kültürel gezi programı