ANASAYFA Otomobil Voyah Free satışa çıktı! Çinli otomobil markasının Türkiye fiyatı belli oldu

Voyah Free satışa çıktı! Çinli otomobil markasının Türkiye fiyatı belli oldu

Çinli Voyah Türkiye piyasasına giriş yaptı ve gözler ise aracın fiyatına çevrildi. Peki ama Free modeliyle Türkiye pazarına giriş yapan otomobil markası ne kadar satılıyor?
yazar
Haber Merkezi
Voyah Free satışa çıktı! Çinli otomobil markasının Türkiye fiyatı belli oldu

Avrupa pazarına girmeye başlayan Çinli otomobil markaları rağbet göremeye de devam ediyor. Bunun ile birlikte son olarak 2019 yılında kurulan HiPh hem dış dizaynı aynı zamanda da özellikler ile alıcıların dikkatini çekiyor. Kendini premium segmentte konumlandıran Çinli Voyah ön sipariş ile Türkiye pazarına girdi. Şimdi ise gözler aracın fiyatına çevrildi.

Türkiye’ye 5 metre uzunluğundaki elektrikli SUV modeli Free büyük ilgi gördü. Bunun ile birlikte araç 4 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyata satışa sunuldu. Ön siparişi alınan araç Türkiye'de şimdiden ilgi ile karşılandı. Voyah Free böylece Türkiye'de en pahalı Çinli otomobil markası oldu.

2021 yılının son çeyreğinde yollara çıkan Voyah Free artık Türkiye piyasasına da giriş yapmış oldu. Ayrıca Çin ve Norveç’in ardından Türkiye Çinli otomobil markasını piyasasına katma kararı aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kızılcahamam'da yangın nöbeti!

Ankara Kızılcahamam'da yangın nöbeti!