ANASAYFA Teknoloji Elon Musk Twitter'ı değiştirme kararı aldı! Resmen duyurdu!

Elon Musk Twitter'ı değiştirme kararı aldı! Resmen duyurdu!

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, logoyu değiştirme kararı aldığını duyurdu. Peki ama logoda ne gibi değişiklikler yaşanacak?
yazar
Haber Merkezi
Elon Musk Twitter'ı değiştirme kararı aldı! Resmen duyurdu!

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter'ın logosunu değiştirme kararı aldığını duyurdu. Bunun ile birlikte sosyal medya platformunun klasik kuş logosunu X harfi ile değiştireceğini ifade etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Musk, 'Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz' paylaşımı ile logoyu değiştireceğini adeta duyurmuş oldu.

Twitter için kullanılacak yeni logo hakkında da açıklamalarda bulunan Musk, X logosu ile değişim yapılacağını sözlerine ekledi. SpaceX ve Tesla'nın da sahibi olan Musk, ekim ayında Twitter'ı satın aldıktan sonra birçok değişikliğe gitmişti. Şimdi ise logonun değişeceğini ifade etti.

Twitter, Elon Musk sonrası reklam gelirlerinin neredeyse yarısını kaybetti

Bu yılın başında, Twitter'ın logosunu kısa bir süreliğine kripto para birimini temsil eden Dogecoin'in köpek logosu ile değiştirme kararı almıştı. Şimdi ise tekrardan logo hakkında açıklamalarda bulundu. Kimi Twitter kullanıcıları ise yapılan bu değişiklikleri olumlu karşılamadıklarını ifade etmiş olsa da yeni logo açıklaması kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gözler FED'in kararında! Piyasalar nasıl etkilenecek? Altın ve dolar için kritik dönem

Gözler FED'in kararında! Piyasalar nasıl etkilenecek? Altın ve dolar için kritik dönem