ANASAYFA Teknoloji WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu! Artık numara kaydetmeye son!

WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu! Artık numara kaydetmeye son!

WhatsApp bir yeni özelliğini daha açıkladı. Bu özellik sayesinde artık kullanıcı numarayı kaydetmeden uygulama üzerinden arama yapılabilecek ve sohbet başlatabilecek.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp yeni bir özelliğini daha duyurdu! Artık numara kaydetmeye son!

Whatsapp yeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Şirket numara kaydetme devrine son veriyor. Bu özellik sayesinde artık bir numarayı kaydetmeden dahi uygulama üzerinden arama işlemi yapılabilecek ve yeni bir sohbet başlatabilecek.

WHATSAPP BİR DEVRİ KAPATIYOR!

Numara kaydetme devrine son veren Whatsapp, yeni özelliğinin detaylarını açıkladı. Uygulama içinde rehbere kayıtlı olmayan numaralar ile sohbet başlatılabilecek. Ayrıca bilindiği üzere rehberde kayıtlı olmayan kişiler ile sohbet edilebiliyordu fakat bu sistem artık uygulama içine taşınacak.

Eğer İOS üzerinden Whatsapp uygulamasını kullanıyorsanız sohbet listesinden yeni sohbet başlat seçeneğine dokunarak kayıtlı olmayan telefon numarasını sisteme girerek bu numara ile yeni sohbet başlatabileceksiniz. Böylece artık mesajlaşmak istediğiniz kişilerin telefon numarasını kayıt etmenize gerek kalmayacak.

Ayrıca bilindiği üzere telefonuna bilinmeyen bir numaradan çağrı gelen kişiler numarayı kayıt edip kim olduğuna bakıyordu. Yeni özellik sayesinde artık telefon numarası kayıt edilmeden de kimin sizi aradığına kolaylık ile erişebileceksiniz. Kayıt sağlamadan da kişinin profili gizli değil ise kimin olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi AOÇ'de Atatürk Çocukları Parkı'nın ilk etabının açılışını yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi AOÇ'de Atatürk Çocukları Parkı'nın ilk etabının açılışını yapacak