ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşaatına hızla devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşaatına hızla devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki alışveriş deneyimini daha güvenli ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yeni bir Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşa ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi Modern Kapalı Çarşamba Pazar Alanı inşaatına hızla devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından, Fatih Mahallesi'nde bulunan mevcut pazar alanının artan ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle başlatılan bu proje, hem pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışabilmesini hem de vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmesini hedefliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu önemli projenin gelişimini yakından takip ediyor ve incelemelerde bulunuyor. Başkan Çetin, yeni Kapalı Çarşamba Pazar Alanı'nın inşaat sürecini denetliyor ve ilerleme hakkında bilgi alıyor.

ankara-tasarim-15.jpg

"İNŞAATIMIZ HIZLA YÜKSELİYOR"

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada, mevcut pazar alanının artık ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek:

"Mevcut Çarşamba Pazar alanının hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayamadığından yeni yerine taşımak adına yapım çalışmalarına devam ettiğimiz Çarşamba Pazar Alanı inşaatımız hızla yükseliyor. Yeni kapalı pazar yerinin hizmete girmesiyle ilçe halkımız, güvenli ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak. Çalışmaların en kısa sürede tamamlamak için büyük bir gayretle çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" dedi.

Pursaklar Belediyesi ekipleri, yeni pazar alanının en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu proje, ilçenin alışveriş altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara modern bir çarşamba pazarı deneyimi sunmak için atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Yeni Kapalı Çarşamba Pazarı, tamamlandığında Pursaklarlıların kaliteli ürünlerle buluşabileceği, temiz ve hijyenik bir ortam sunacak, böylece ilçede alışverişin keyifli ve güvenli hale gelmesini sağlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da GERSAN Sanayi Sitesinde yangın çıktı!

Ankara'da GERSAN Sanayi Sitesinde yangın çıktı!