ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin çalışmaları ile ilçedeki yollar yenileniyor!

Pursaklar Belediyesi'nin çalışmaları ile ilçedeki yollar yenileniyor!

Pursaklar Belediyesi'nin ilçenin eksik ve ihtiyaçlarına göre yaptığı çalışmalar devam ediyor. Bir süredir ilçede asfalt çalışmaları yürüten Pursaklar Belediyesi'nin mesaisi hız kesmiyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin çalışmaları ile ilçedeki yollar yenileniyor!

Pursaklar Belediyesi, vatandaşın ihtiyacına cevap vererek çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini güvenli hale getirmek amacıyla ilçedeki sokaklarda yol yenileme seferberliğine devam eden Pursaklar Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkan Ertuğrul Çetin de yakından inceliyor.

Ulaşımda kaliteyi artırmak için alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan her sokağa anında müdahale eden Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

‘‘KAYNAK ÜRETEREK, HİZMETE DÖNÜŞTÜRME GAYRETİNDEYİZ’’

Pursaklar Belediye Başkanı Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘ASKİ, EnerjiSA, Telekom ve BaşkentGaz tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve büyük tahribata uğramış yollara öncelik veriyoruz.

4-14.jpg

Pursaklar'ın dört bir yanını konforlu, estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Kaynak üreterek, hizmete dönüştürme gayretindeyiz.

3-16.jpg

Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolları, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz’’ değerlendirmesinde bulundu.

5-10.jpg

İlçede bulunan mahallelerde devam eden yol yenileme çalışmalarını erinden takip eden Başkan Çetin, denetimler için de sıklıkla sahaya iniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir riskimiz var diyen uzman isim altın dolar ve petrolün nabzını tuttu! Dengeler tamamen değişiyor

Bir riskimiz var diyen uzman isim altın dolar ve petrolün nabzını tuttu! Dengeler tamamen değişiyor