ANASAYFA Sağlık Güneş lekelerim var ne yapacağım diye düşünmeyin! Uzmanlar madde madde sıraladı!

Güneş lekelerim var ne yapacağım diye düşünmeyin! Uzmanlar madde madde sıraladı!

Birçok kadın yaz aylarında özellikle güneş lekelerinden şikayetçi olduklarını ifade ediyor. Bunun ile birlikte uzman isimler ise güneş lekelerinin giderilmesi hususunda açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Güneş lekelerim var ne yapacağım diye düşünmeyin! Uzmanlar madde madde sıraladı!

Sıcaklıkların artmasının ardından özellikle oluşan güneş lekeleri birçok kadının ortak sorunu haline geldi. Bunun ile birlikte uzman doktorlar güneş lekelerinin artık bir problem olmaktan çıkacağını ifade etti. Peki ama güneş lekelerine karşı ne gibi önlemler alınmalı ve neler yapılmalı? Birçok kadın bu sorulara cevap ararken bu konu hakkında uzmanlardan açıklama gecikmedi.

Uzman doktorlar güneş lekeleri ile başa çıkmanın birçok yolu olduğunu ifade ediyor. Uzmanlar güneşe çıkmadan yaklaşık olarak 1 saat önce güneş kremi sürülmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

saglik1.jpg

Bunun ile birlikte güneşe çıkmadan en az 1 saat önce güneş kremi sürdükten sonra dışarı çıkılması gerektiğini söyleyen uzman isimler 2 saatte bir güneş kreminin tazelenmesi gerektiğine de dikkat çekiyor.

Güneş lekelerine karşı en iyi önlemin güneş kremi olduğunu ifade eden uzman isimler faktörü yüksek olan güneş kreminin tercih edilmesi gerektiğinin de altını çiziyor. Ayrıca ciltte oluşabilecek güneş lekelerine karşı eczane ürünlerinin kullanılması gerektiğine de dikkat çekiyor. Doktor gözetimi altında bakım yapılması gerektiğini söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç tutkunlarına model model açıklandı! Temmuz 2023 ucuzdan pahalıya otomobil fiyatları

Araç tutkunlarına model model açıklandı! Temmuz 2023 ucuzdan pahalıya otomobil fiyatları