ANASAYFA Sağlık Cilt tonunu eşitlemek artık mümkün! Uzman doktorlar açıkladı!

Cilt tonunu eşitlemek artık mümkün! Uzman doktorlar açıkladı!

Birçok kadının ortak sorunu cilt tonunun eşit olmamasıdır. Peki ama cilt tonu nasıl eşitlenir ve uzmanlar bu konuda ne söylüyor?
yazar
Haber Merkezi
Cilt tonunu eşitlemek artık mümkün! Uzman doktorlar açıkladı!

Birçok kadın cilt tonunun eşit olmamasından dolayı şikayetçi. Bunun ile birlikte uzman isimler ise ciltte oluşan renk eşitsizliğinin giderilmesine yönelik açıklamalarda bulundu. Ciltte oluşan renk eşitsizliğinin sağlıksız beslenme ile alakalı olduğunu ifade eden uzmanlar, su tüketimi ile de alakalı olduğunun altını çizdi.

Bunun dışında sağlıksız beslenmenin ciltte ve bedende çok büyük hasarlara sebebiyet verdiğinin altını çiziyor. Ayrıca yağlı yiyecekler ve baharatlı yiyeceklerin de ciltte ton eşitsizliği yarattığı söyleniyor. Uzman isimler yanlış bakım ürünleri kullanmanın da eşitsizlik yarattığını ifade ediyor.

Öncelikle kullanılacak ürünlerin doktor kontrolünde olması hususunda da açıklamalar yapıldı. Bunun dışında ciltte oluşacak hasarı en aza indirmek için öncelikle beslenme düzenine dikkat edilmesi gerektiği hususunda da uzmanlar resmen uyardı ve bol su tüketimine dikkat çekti. Bol su içmenin ve yağsız yiyecekler tercih etmenin cilt tonunu aydınlatacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle'de kahve şöleni! Geleneksel 3. Kahve Festivali

Yenimahalle'de kahve şöleni! Geleneksel 3. Kahve Festivali