ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı!

Sincan Belediyesi Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı!

24 Kasım Öğretmenler Günü Sincan Belediyesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, okulları ziyaret ederek öğretmenler bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı!

24 Kasım Öğretmenler Günü yurdun dört bir yanında kutlanıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere armağan ettiği bu önemli günü Ankara'daki belediyeler de es geçmiyor.

Sincan Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Sincan Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

SİNCAN’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ziyaret etti. Sincan İlkokulu, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ve Tuna Üçer İlk ve Ortaokulunda öğretmenlerle buluşan Sincan Belediye Başkanı Ercan, eğitimcilere karanfil takdim etti. Gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenleri tebrik eden Ercan, öğrencileri de unutmayarak, akıllı kalem hediye etti.

aw083731-04.jpg

Kültür Evi’nde de öğretmenler için yemek düzenlendi. Yemeğe ev sahipliği yapan Başkan Ercan yaptığı konuşmada, “Bilginin hakikatini ilmek ilmek işleyen, yaşamımıza sevgiyle dokunan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

aw083731-02.jpg

Çocukları ve gençleri var gücüyle yetiştiren öğretmenlere minnet borcu olduğunu söyleyen Sincan Belediye Başkanı Ercan, “Hepimizin hayatında iz bırakan bir öğretmen, bir yol göstericisi olmuştur. Üzerimizde emeği, yüreğimizde hatırı olan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.

aw083731-01.jpg

Yarınlara doğru attığımız her adımda sizin öğretileriniz var.” sözleri ile açıklamasını sonlandırdı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Beypazarı'nda kışlık havuç hasadı başladı!

Ankara Beypazarı'nda kışlık havuç hasadı başladı!