ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi yeni kreşlerle ilçeye ve ailelere destek sağlıyor!

Sincan Belediyesi yeni kreşlerle ilçeye ve ailelere destek sağlıyor!

Ankara'nın Sincan ilçesinde hizmet vermeye devam eden Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı kreşlerle ailelere önemli bir destek sağlıyor. Belediye, Fatih Mahallesi'nde bulunan 407. sokakta beşinci kreşin açılışını gerçekleştirdi.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi yeni kreşlerle ilçeye ve ailelere destek sağlıyor!

Ankara'nın Sincan ilçesinde hizmet vermeye devam eden Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı kreşlerle ailelere önemli bir destek sağlıyor. Belediye, Fatih Mahallesi'nde bulunan 407. sokakta beşinci kreşin açılışını gerçekleştirdi. Kreş, içerisinde birçok eğitici oyuncağın yer aldığı modern bir ortam sunuyor.

Kreşin açılış törenine ilgi büyük oldu. Vatandaşlar, yeni kreşi ve hizmetlerini yakından görmek için törene akın etti. Açılışta, Sincan Belediyesi tarafından halka bir adet hayvan kesildi. Belediye Başkanı Murat Ercan, açılışta yaptığı konuşmada, hizmetlerine devam edeceklerini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

ankara-tasarim-2023-09-25t175056-747.jpg

"BİTMESİNİ ÖNGÖRDÜĞÜMÜZ İKİ BÜYÜK İKİ PROJEMİZ VAR"

Başkan Ercan,devam eden projelerle ilgili olarak, "Dört tane köy konağımız var. Bitmek üzere hanımlara bir konağımız var. Millet kıraathaneleri var sıraya girecek üç adet. Onlarda bitmek üzere ve sonrasında kasım ayında bitmesini öngördüğümüz iki büyük iki projemiz var" şeklinde açıklamalarda bulundu.

screenshot-55.png

Açılışta çocuklar, yeni kreşlerinin bahçesinde oyun oynayarak mutlu anlar yaşadılar. Sincan Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı bu yeni kreş, ailelerin çalışma hayatını daha rahat bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NASA'nın Bennu asteroidinden aldığı örnekleri taşıyan uzay kapsülü 7 yıl sonra Dünya'ya döndü

NASA'nın Bennu asteroidinden aldığı örnekleri taşıyan uzay kapsülü 7 yıl sonra Dünya'ya döndü