ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği!

Sincan Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği!

Ankara'da Sincan Belediyesi, yeni okul döneminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik düzenlediği bir yardım projesini başarıyla tamamladı.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye malzemeleri desteği!

Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bir yardım projesini başarıyla tamamladı. Belediye, okulların açılması öncesinde 10 bin 717 dar gelirli öğrenciye sosyal destek kartı ile okul yardımı yapmıştı. Ancak belediye, yardımlarını sadece bu aşamayla sınırlamayarak, okulların açılması sonrasında da ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

BİN ÖĞRENCİYE DESTEK

"Yarım Elma Hayır Çarşısı" adını taşıyan bu yardım programı çerçevesinde bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri, okul çantaları, kıyafetler ve ayakkabılar sağlandı. Aileler, bu çarşıya davet edildi ve öğrenciler ihtiyaçlarına uygun malzemeleri seçme imkanına sahip oldular. Bu destekten faydalananlar arasında Sincan'da ikamet eden depremzede öğrenciler de yer aldı.

ucuz-kirtasiye-malzemeleri1.jpg

BAŞKAN ERCAN'A TEŞEKKÜR DİLEKLERİ

Öğrenciler, ihtiyaçlarına uygun olarak bu yardımlardan faydalanma fırsatı buldular. Sincan ilçesinde yaşayan depremzedelerin çocukları da bu destekten yararlanarak Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür ettiler.

Sincan Belediyesi, bu anlamlı yardım projesi sayesinde bin öğrencinin daha iyi bir eğitim hayatına başlamasına katkıda bulunmanın gururunu yaşadı. Öğrenciler ve aileleri, Başkan Ercan'a bu değerli desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sincan Belediyesi'nin eğitim ve sosyal yardım projeleri, ilçede yaşayan dar gelirli ailelere umut ve destek sunmaya devam ediyor. Bu tür inisiyatifler, toplumun daha adil ve eşitlikçi bir şekilde büyümesine katkıda bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri hız kesmiyor! Mehmet Erdem Ankaralı hayranlarıyla buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri hız kesmiyor! Mehmet Erdem Ankaralı hayranlarıyla buluşacak