ANASAYFA Teknoloji ABB büyük bir spor turnuvasına ev sahipliği yapacak

ABB büyük bir spor turnuvasına ev sahipliği yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan e-spor turnuvalarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede yeni bir turnuvaya daha ev sahipliği yapacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB büyük bir spor turnuvasına ev sahipliği yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çeşitli spor faaliyetlerini desteklemeye devam ediyor. ABB, dünya çapında popülerliği olan e-spor turnuvalarına ev sahipliği yapmaya devam ederken yeni bir açıklamaya daha yer verdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 Aralık tarihinde başlayacak olan ödüllü Valorant Turnuvasına ev sahipliği yapacağını duyurdu. Final aşamasına kadar çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek e-spor turnuvasına katılmak isteyenler için bir açıklamaya yer veren ABB tüm detayları da duyurdu. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VALORANT E-SPOR TURNUNASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

ABB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda ödüllü Valorant Turnuvası için geri sayım başladı. ABB, 7 Aralık tarihine kadar  ‘’https://espor.ankara.bel.tr/'' adresi üzerinden başvuruların alınacağını duyurdu. 9 Aralık tarihinde başlayacak olan turnuvaya kayıt yaptırmak isteyenler 7 Aralık tarihine kadar kayıtlarını belirtilen adres üzerinden yapabilecek.

Final aşamasına kadar online olarak gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılmak isteyen oyuncular, bilgisayar ve ekipmanların kullanılmasında fırsat eşitliği yaratma amacıyla kurulan E-Spor Merkezleri’nden online olarak randevu alarak, merkezlerden de turnuvaya katılım sağlayabilecek. Valorant Turnuvası, final aşamasına kadar online yapılacak ve 23 Aralık 2023 Cumartesi günü final aşaması offline olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İklim aktivistlerinin yeni hedefi opera oldu

İklim aktivistlerinin yeni hedefi opera oldu