ANASAYFA Teknoloji Ankara Büyükşehir Belediyesi Elvankent E-spor Merkezi'ni hizmete açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elvankent E-spor Merkezi'ni hizmete açtı

Ankara'yı gençlerin gelişmesi ve teknoloji merkezine haline gelmesi için yeni projelerle tanıştıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, E-Spor Merkezleri'ni hayata geçirmeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Elvankent E-spor Merkezi'ni hizmete açtı

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesi ile birlikte neredeyse her şey artık bilgisayar ortamında yapılmaya başladı. Hızla gelişen teknolojiye gençlerin adapte olup kendilerini geliştirmeleri için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de Ankara’yı teknolojinin başkenti yapma yolunda birçok projeye imza atmaya devam ediyor.

ABB, açtığı teknoloji merkezleri ile tüm Türkiye için bir örnek teşkil ederken e-spor tutkunlarına da destek olmaya devam ediyor. Çubuk ve Beypazarı ilçelerinin ardından Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent semtinde de bir e-spor merkezi kazandıran ABB'den açıklama geldi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ELVANKET E-SPOR MERKEZİ AÇILDI

ABB'nin hayata kazandırdığı Elvankent E-Spor Merkezi'nin 90 metrekare alan üzerine kurulu olduğu bildirildi. 10 bilgisayardan oluşan bir eğitim alanı, beşer bilgisayardan oluşan 2 bootcamp (antrenman odası) ve 1 playstation odası yer alıyor.

krc-0004-1.jpg

E-spor merkezinden yararlanmak isteyen gençlerin de ''https://espor.ankara.bel.tr/'' adresi üzerinden randevu oluşturabilecekleri kaydedildi.

YENİ E-SPOR MERKEZİ ELVANKETLİ GENÇLERE KAPISINI AÇTI

Ankara'da ikamet eden gençleri teknoloji merkezleri ile buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çubuk ve Beypazarı’nın ardından yeni e-spor merkezini Elvanket’te hayata geçirirken merkezin Elvanket Aile Yaşam Merkezi’nde hizmete açıldığı bildirildi.

krc-0014.jpg

Elvankentli gençlerin yüksek hızlı internet ile her türlü donanımı ücretsiz olarak kullanabilecekleri kaydedildi. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında, kendini e-spor alanında geliştirmek isteyen gençler için akademi takımları kurularak eğitimler verileceği açıklanırken merkezde e-spor turnuvalarının da düzenleneceği açıklandı.

krc-9995.jpg

Farklı turnuvalara katılmak isteyen oyunseverler, hem bireysel hem de takımları ile oyun bilgisayarlarını ve ekipmanlarından faydalanabilecek.

krc-9966.jpg

ABB tarafından hizmete kazandırılan e-spor merkezinden faydalanmak için ''https://espor.ankara.bel.tr/'' adresi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi'nden ilçeye yeni pazar alanları kazandırılması için hummalı çalışma

Pursaklar Belediyesi'nden ilçeye yeni pazar alanları kazandırılması için hummalı çalışma