ANASAYFA Teknoloji Apple yeni MacBook’larda beklenen siyah rengi getirdi

Apple yeni MacBook’larda beklenen siyah rengi getirdi

Dünya çapında en çok kullanılan marka olan Apple MacBook serisi ile birlikte kullanıcıların merakla beklediği siyah rengi de getirdi.
yazar
Haber Merkezi
Apple yeni MacBook’larda beklenen siyah rengi getirdi

Yeni MacBook’lar siyah rengi çok beğenilirken kullanıcıların fark edemediği bir özellik var. Yeni MacBook serisi ile birlikte bu özellik MacBook’lardan sessizce kalktı ve gitti.

MACBOOK'UN BEKLENEN RENGİ GELDİ FAKAT ARTIK TOUCHBAR HAYATIMIZDA YOK

Hepimizin merakla beklediği an dün gece yaşandı. Apple yeni M3 Çip ile birlikte yeni MacBook serilerini de bizimle paylaştı. Yenilenen MacBook’lar iddialı özellikleri ile Apple Store’larda yerini aldı. M3 Çip işlemcisine sahip yeni MacBook Pro şu anda 62 bin 999 TL’den satışa çıktı. Ancak burada eski MacBook Pro tarihin tozlu raflarına gömüldü.

indir.jpg

M2 işlemcili yeni MacBook Pro TouchBar özelliğine sahipti ve birçok kullanıcı tarafından seviliyordu. Son yapılan kullanıcı anketlerine göre aslında o kadarda kullanışlı bir donanımı olmadığı görüldü.

TouchBar sayesinde ses açma kapama, programlar ve sayfalar arasında yakınlaştırma işlemi yapabiliyordunuz. Özellikle video kurgu ve montaj uygulamalarında sıkça kullanılan TouchBar’ın bazı kötü özellikleri de vardı.

Öncelikle bir ekran olan TouchBar maalesef normal bilgisayarlarda F tuşları olarak adlandırdığımız klavye bölgesinde yer alıyordu. Bu da kullanıcılar için sıkıntılı bir durumdu çünkü panele ulaşmak ve sürekli kullanmak çok mümkün değildi.

macbook-uzay-siyahi-sdn.jpg

Ayrıca panel her programda desteklenmediği için kullanılmadığı durumlar oluyordu ve sadece süs bir ekran olarak kalıyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın UNESCO Dünya Mirası listelerine giren alanları kitapla buluştu

Ankara'nın UNESCO Dünya Mirası listelerine giren alanları kitapla buluştu