ANASAYFA Teknoloji Cumhuriyet'in kuruluşunun yüzüncü yılına özel Game Jam etkinliği

Cumhuriyet'in kuruluşunun yüzüncü yılına özel Game Jam etkinliği

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna özel başkentte pek çok etkinliğe imza atılacak. Ankara’yı teknolojinin başkenti yapmak üzere çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Game Jam etkinliğine ev sahipliği yapacağını kaydetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Cumhuriyet'in kuruluşunun yüzüncü yılına özel Game Jam etkinliği

Ankara'da çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Başkentin teknoloji merkezi olması yolunda çeşitli etkinliklere imza atılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birçok projeye imza atıyor. Açtığı teknoloji merkezleri ile bilişim sektörüne ve genç bilişimcilere destek olmaya devam ediyor.

Bilişim sektörüne ve genç bilişimcilere desteklerini sürdüren ABB, “Cumhuriyetin 100. Yılı” temalı oyun yarışması etkinliğine imza attı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı sponsorluğunda ve Başkent Üniversitesi YAKEM, Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ile TOGED iş birliğiyle düzenlenen %100 Game Jam Etkinliği, Ankara Teknoloji Köprüsü'nde gerçekleştirildi.

toy4385.jpg

ABB'DEN CUMHURİYET'İN 100. YILI TEMALI GAME JAM ETKİNLİĞİ

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi YAKEM, Bilkent CYBERPARK, TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi ve TOGED ile birlikte “Cumhuriyetin 100. Yılı” temalı oyun yarışmasına ev sahipliği yaptı.

krc-7752.jpg

13-15 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara Teknoloji Köprüsü’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilen Yüzde 100 Game Jam etkinliğine; bilişim sektöründe çalışanlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

toy4392.jpg

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Game Jam etkinliğine katılan katılımcılar 48 saat süren etkinlik boyunca kıyasıya bir mücadele sergilediler.

toy4434.jpg

Ankara Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen yarışmada jüri tarafından belirlenen 100 girişimci arasından ilk 10'a giren katılımcılar, eserlerini 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 25 Ekim 2023 tarihinde Teknoloji Köprüsü Kuluçka Merkezi'nde gerçekleştirilecek lansmanda sunma imkanı elde edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da darp edilen Benekli Ayhan hakkında Valilikten açıklama! Hastane giriş kaydı bulunmamaktadır

Isparta'da darp edilen Benekli Ayhan hakkında Valilikten açıklama! Hastane giriş kaydı bulunmamaktadır