ANASAYFA Teknoloji Instagram'a yeni özellik! Yalnızca onaylı hesaplar görülebilecek

Instagram'a yeni özellik! Yalnızca onaylı hesaplar görülebilecek

Instagram, ana sayfa akışına yalnızca onaylı hesapların gönderilerini gösteren yeni bir seçenek sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik, içerik üreticileri ve işletmelerin daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.
yazar
Haber Merkezi
Instagram'a yeni özellik! Yalnızca onaylı hesaplar görülebilecek

Instagram CEO'su Adam Mosseri, yeni özelliğin "insanlar için yeni bir kontrol ve işletmelere ile içerik oluşturucuların keşfedilmesi için bir yol" olarak geliştirildiğini söyledi.

Yeni özellik, uygulamanın üst kısmında yer alan Instagram logosuna dokunulduğunda "Takip Ettiklerin" ve "Favoriler" altında bir seçenek olarak gösterilecek. Kullanıcılar bu seçeneği kullanarak yalnızca onaylı hesapların gönderilerini görebilecekler.

screenshot-29.jpg

Huawei Mate 60, akıllı telefon pazarında yeni bir dönemin başlangıcı olabilirHuawei Mate 60, akıllı telefon pazarında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir

YALNIZCA ONAYLI HESAĞLAR GÖRÜLECEK

Onaylı hesaplar, Instagram tarafından kimlik doğrulaması yapılan ve gerçek, benzersiz, tam ve dikkate değer olduğu kabul edilen hesaplar. Bu hesaplar, mavi tik rozetiyle işaretleniyor.

screenshot-28.jpg

Instagram, onaylı hesapların öne çıkarılmasının, insanların bu hesapları daha kolay bulmasına yardımcı olacağını ve bu sayede daha fazla takipçi kazanmalarına ve etkileşim elde etmelerine olanak sağlayacağını söylüyor.

ÖZELLİK ŞUANDA TEST AŞAMASINDA

Öte yandan, bazı kullanıcılar bu özelliğin, onaylı hesaplar olmayanların daha az görünür olmasına neden olabileceğinden endişe ediyor.

screenshot-26.jpg

Instagram, yeni özelliğin test aşamasında olduğunu ve kullanıcıların geri bildirimlerine göre değişiklik yapılabileceğini söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aras Bulut İynemli Atatürk filmi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?

Aras Bulut İynemli Atatürk filmi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?