ANASAYFA Teknoloji iPhone kullanıcılarının dikkatine! İnstagram akışı yenilemiyorsa bu yolları deneyin!

iPhone kullanıcılarının dikkatine! İnstagram akışı yenilemiyorsa bu yolları deneyin!

iPhone'larda son zamanlarda Instagram uygulamasındaki ana akışın yenilenmemesi sorun haline geldi. Peki ama bu durumda ne yapmak gerekiyor?
yazar
Haber Merkezi
iPhone kullanıcılarının dikkatine! İnstagram akışı yenilemiyorsa bu yolları deneyin!

Son zamanlar birçok İphone kullanıcıları Instagram akış yenilemekte sorun yaşadıklarını ifade ediyor. Bunun ile birlikte bu durumdan şikayetçi olduklarını ifade ediyor. Peki ama bu duruma nasıl bir çözüm bulunmalıdır?

İnstagram da diğer tüm sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi, sadece internete bağlı olduğu zaman çalışan bir uygulamadır. Öncelikle wifinizin telefonunuza bağlı olup olmadığından emin olun. Bunun dışında uygulamanın internet erişiminde olup olmadığını kontrol edin. Instagram akışını uzun süre yenileyemiyorsanız, diğer bir yöntem ise sunucuları kontrol etmekten geçer.

Hesabınızda geçici bir sorunun meydana gelmesi de akış problemine neden olabilir. Hesabınıza tekrardan girip çıkmak ya da uygulamayı silip yeniden yüklemek sorunu çözebilir. Instagram, doğru çalışması için öncelikle saat ve tarih ayarları da çok önemlidir. Ve programın güncel olmaması da akış problemin sebebiyet verir. Bundan dolayı ayrıca uygulamayı silip güncel sürümünü yüklemeniz ise var olan problemi çözebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 82 ton 382 kilogram sahte deterjan ele geçirildi

Ankara'da 82 ton 382 kilogram sahte deterjan ele geçirildi