ANASAYFA Teknoloji iPhone'lar daha hızlı şarj edilebilir mi?

iPhone'lar daha hızlı şarj edilebilir mi?

iPhone'unuzu hızlı bir şekilde şarj etmek için basit bir yöntem mevcut. Genellikle sıfırdan yüzde 100'e şarj etmek saatler alabilirken, pili yüzde 90'a kadar hızla doldurmanın bir yolu var.
yazar
Haber Merkezi
iPhone'lar daha hızlı şarj edilebilir mi?

Telefon bağımlılığımızı düşününce, uzun şarj süreleri oldukça can sıkıcı olabilir. Ancak, teknoloji uzmanları, iPhone'unuzu hızlı bir şekilde şarj etmek ve pili yalnızca bir buçuk saat içinde yüzde 90'a çıkarmak için basit bir yöntem öneriyorlar.

iphone-batarya-omru-1-1.jpeg

Uçak Modu ve Düşük Pil Modu Kullanımı

İlk adım olarak, iPhone'unuzu Uçak Modu'na alın. Bu mod, hücresel, Bluetooth, radyo ve Wi-Fi gibi enerji tüketen özellikleri devre dışı bırakarak pil tasarrufu sağlar.
Uçak Modu'nu etkinleştirdikten sonra, Ayarlar'dan Pil'e gidin ve Düşük Pil Modu'nu açın. Bu mod, şarj hızını artırır ve pilin daha hızlı dolmasını sağlar.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Apple, yeni iPhone 15'in yakında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu yeni model, 35W'a kadar şarj hızını destekleyecek, böylece iPhone 14'ten daha hızlı şarj edilebilecek. Bu da demek oluyor ki, iPhone 15 sadece bir saat içinde yüzde 100'e kadar şarj olabilecek, bu da acelesi olan kullanıcılar için büyük bir avantaj olacak.

Ancak, tüm iPhone 15 modellerinin 35W şarjı destekleyip desteklemeyeceği henüz kesin değil. Şu an için iPhone 14 Pro, 27W ile sınırlı bir şarj hızına sahip ve 35W'lık bir şarj cihazı takmak şarj hızını artırmıyor.

Bu basit ipuçları ile iPhone'unuzu daha hızlı şarj etmek mümkün. Hem zamandan tasarruf ederken hem de cihazınızı daha hızlı kullanabilirsiniz.

Bu tarz haber ve içeriklerin devamı için "Haberankara.com" sitemizi takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ev sahibi olmak isteyen Ankaralılara fırsat çıktı! Vakıfbank 3+1 daireyi 750 bin liradan satacak

Ev sahibi olmak isteyen Ankaralılara fırsat çıktı! Vakıfbank 3+1 daireyi 750 bin liradan satacak