ANASAYFA Teknoloji iPhone ekranını Android TV'ye yansıtmak artık mümkün! Madde madde sıralandı!

iPhone ekranını Android TV'ye yansıtmak artık mümkün! Madde madde sıralandı!

iPhone'ların ekranını Android destekli akıllı televizyonlara nasıl yansıtılacağı merak edilirken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Yansıtma yolları madde madde açıklandı.
yazar
Haber Merkezi
iPhone ekranını Android TV'ye yansıtmak artık mümkün! Madde madde sıralandı!

iPhone'lar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ettiği biliniyor. Bunun ile birlikte kullanıcılar iphone ekranını bir Android TV'ye veya başka herhangi bir uyumlu akıllı TV'ye nasıl bağlayacaklarını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Cihazlarınızdaki içeriği Mac'inize, Apple TV'nize veya AirPlay uyumlu bir TV'ye entegre edebilirsiniz. Herhangi bir akıllı TV'ye aktarmanıza veya paylaşmanıza böylece bu özellik işe yarayacaktır. TV'nizin AirPlay'i destekleyip desteklemediğinden emin değilseniz, marka ile de iletişime geçebilirsiniz.

teknoloji777.jpg

Android TV veya herhangi bir AirPlay uyumlu akıllı TV ve Wifi'ye ihtiyacınız vardır. Denetim merkezine giriş yaptıktan sonra ekran yansıtmaya dokunun. Ardından ise listeden TV'nizi seçin ve AirPlay şifresi görünürse, şifreyi iPhone'unuza girdikten sonra işleminizi tamamlayabilirsiniz. Böylece iPhone, Android TV'ye bağlanmış oluyor. Yansıtmayı durdurmak içinde 'yansıtmayı durdur' seçeneğine tıklayarak durdurabilirsiniz.

Daha fazla teknoloji haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor