ANASAYFA Teknoloji Mesajlarım silindi diye korkmayın! iPhone'da silinen metin mesajlarınızı kurtarmak artık mümkün!

Mesajlarım silindi diye korkmayın! iPhone'da silinen metin mesajlarınızı kurtarmak artık mümkün!

iPhone'da yanlışlıkla sildiğiniz mesajları kurtarmanın yolları artık mümkün. Bunun ile birlikte 6 farklı yolu kullanarak mesajları rahatlıkla getirebileceksiniz.
yazar
Haber Merkezi
Mesajlarım silindi diye korkmayın! iPhone'da silinen metin mesajlarınızı kurtarmak artık mümkün!

iPhone'larınızı kullanırken birçok hata ile karşı karşıya kalmanız mümkündür. Bunun ile birlikte kurtarılması zor olabilen önemli metin mesajlarını yanlışlık ile sildiyseniz o mesajları geri getirmek artık mümkün hale geliyor.

Öncelikle Apple'ın depolama modeli sayesinde, silinen mesajlar geri getiriliyor. iPhone'unuzdaki silinmiş mesajları birçok farklı yöntem ile geri getirmek artık mümkün.

vdf.jpg

Öncelikle İOS cihazınızda silinen dosyaları tamamen silmeden önce 30 gün boyunca deposunda saklar. Böylece yanlışlıkla silinen mesajlar bu özellik sayesinde tekrardan yüklenebiliyor.

Yukarıda belirtilen özellik dışında iPhone'unuzda mesajlar uygulamasının sol üst köşesindeki düzenle'ye dokunduktan sonra 'Son Silinmişleri Göster' seçeneğinden kurtarmak istediğiniz mesajları seçerek kurtar butonuna tıklayıp silinen mesajlara ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında İCloud'dan bir yedekleme geri yüklemesi gerçekleştirerek de silinen mesajlar geri getirebilirsiniz. iCloud web sitesi iPhone'unuzdaki silinmiş metin mesajlarını kurtarmak için kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Bu yöntemleri kullanarak silinen mesajlarınıza ulaşmanız mümkün hale geliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çubuk Belediyesi yöresel yemek tanıtımını yayımladı!

Ankara Çubuk Belediyesi yöresel yemek tanıtımını yayımladı!