ANASAYFA Teknoloji İçerik oluşturucular bu haber sizi ilgilendiriyor! Twitter'dan nasıl para kazanabilirim?

İçerik oluşturucular bu haber sizi ilgilendiriyor! Twitter'dan nasıl para kazanabilirim?

Twitter (X) birçok alanda yeniliğe gitti. Peki ama içerik oluşturucular Twitter'dan nasıl para kazanacak? Bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.
yazar
Haber Merkezi
İçerik oluşturucular bu haber sizi ilgilendiriyor! Twitter'dan nasıl para kazanabilirim?

Son zamanlarda yapılan yenilikler ile gündeme gelen Twitter, içerik oluşturucular için reklam geliri paylaşım programını paylaştı. Bunun ile birlikte Türkiye'deki Twitter kullanıcıları nasıl para kazanacaklarını merak ediyor. Bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter'ı baştan aşağı yeniledi. Bunun ile birlikte içerik üreticilerine abone olma özelliğini devreye soktu. Bunun ile birlikte içerik üreticilerinin platformdan reklam geliri elde ediliyor. Bu özellik tüm ülkelerde kullanıma sunuldu.

Programa İçerik Oluşturucu Reklam Gelir Paylaşımı adı veriliyor. Bunun ile birlikte görüntülenen reklamlardan içerik oluşturucuları gelirden pay alma hakkına sahip oluyor. Şirket böylece bu ay başında gerekli usulü sağlayan içerik oluşturucularına ödeme yaptı.

Blue'ya abone olmanız veya Doğrulanmış Kuruluş olmanız gerekiyor. Bunun ile birlikte son 3 ay içinde toplam gönderilerinizde en az 15 milyon gösterime ve en az 500 takipçiye sahip olma şartı da aranıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yazın en büyük sorununu ortadan kaldırıyoruz! Ayaklarınız artık terlemeyecek

Yazın en büyük sorununu ortadan kaldırıyoruz! Ayaklarınız artık terlemeyecek