ANASAYFA Teknoloji WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Anlık video mesaj özelliği geliyor!

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Anlık video mesaj özelliği geliyor!

WhatsApp yeni bir özelliğini daha açıkladı. En çok mesajlaşma uygulaması WhatsApp, anlık video mesaj özelliğinin detaylarını paylaştı.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Anlık video mesaj özelliği geliyor!

Whatsapp her geçen gün yeni özellikleri ile gündem olmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte Whatsapp'a gelecek videolu mesaj özelliğiyle birlikte, 60 saniyelik videolarınızı artık kayıt altına alabileceksiniz. Sadece kayıt altına almak değil aynı zamanda da diğer kullanıcılara gönderebileceksiniz.

whatsap1.jpeg

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yaptığı bu özelikle ile kullanıcılarını sevindirdi. Windows, Android ve iOS platformlarında testler gerçekleşiyor. Ayrıca anlık video gönderme özelliğinin detaylarını da paylaştı.

whastap2.jpg

VİDEOLU MESAJ ÖZELLİĞİ

Anlık mesajlaşma uygulaması Watsapp, videolu mesaj özelliği ile yeniliklerin kapısını açtı. Böylece 60 saniyelik videolarınızı anlık olarak kaydedeceksiniz ve bu kaydı diğer kullanıcılara gönderebileceksiniz. Ne zaman kullanılacağı da merak söz konusu olurken bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

whatsap3.jpeg

Videolu mesaj özelliği önümüzdeki haftalarda kademeli olarak uygulamaya konulacak. Bir sohbet balonu açtıktan sonra sohbet çubuğundaki mikrofon simgesine dokunduğunuzda mikrofon eğer kameraya dönüşürse, videolu mesaj özelliği telefonunuza gelmiştir demek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik!

Keçiören Belediyesi'nden konser ve eğlenceli oyunları bir araya getiren etkinlik!