ANASAYFA Teknoloji Rekabet artıyor! Kasım ayında çıkacak telefonların listesi yayımlandı

Rekabet artıyor! Kasım ayında çıkacak telefonların listesi yayımlandı

Akıllı telefon pazarı, her geçen gün yeni modellerle daha da hareketleniyor. Kasım ayı da bu anlamda oldukça hareketli geçecek görünüyor. Birçok firma bu ay içerisinde yeni telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
yazar
Haber Merkezi
Rekabet artıyor! Kasım ayında çıkacak telefonların listesi yayımlandı

ÇİNLİ MARKALARIN YENİ ÇIKARACAĞI MODDELER

Kasım ayı içerisinde piyasaya çıkacak en dikkat çekici telefonlar arasında çinli modeller yer alıyor. iQOO 12 serisi, Oppo A2, Vivo X100 serisi, Realme GT 5 Pro, OnePlus 12, Redmi K70 serisi, Redmi 13C ve Poco C65 gibi modeller, yeni özellikleriyle dikkat çekecek.

iQOO 12 serisi, şirketin en üst segment modelleri arasında yer alacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu modeller, performans ve görüntü kalitesi açısından iddialı olacak.

Oppo A2, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Snapdragon 778G işlemci, 90 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, fiyat performans açısından öne çıkacak.

2022-yilinda-cikacak-akilli-telefonlar.jpg

Vivo X100 serisi, şirketin amiral gemisi modelleri arasında yer alacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 2K AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu modeller, performans ve görüntü kalitesi açısından en üst seviyede olacak.

Realme GT 5 Pro, şirketin üst segment modellerinden biri olacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, performans ve görüntü kalitesi açısından iddialı olacak.

OnePlus 12, şirketin üst segment modellerinden biri olacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, performans ve görüntü kalitesi açısından iddialı olacak.

akilli-telefon-yorum-tavsiye-nasil.jpg

Redmi K70 serisi, şirketin üst segment modellerinden biri olacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, performans ve görüntü kalitesi açısından iddialı olacak.

Redmi 13C ve Poco C65, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Snapdragon 680 işlemci, 90 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu modeller, fiyat performans açısından öne çıkacak.

DİĞER MARKALARIN ÇIKARACAĞI YENİ MODELLER

Kasım ayında piyasaya çıkacak diğer dikkat çekici telefonlar arasında Samsung Galaxy A15, Honor X50 GT, Infinix Smart 8, Tecno Spark 20 serisi ve Spark Go 2024 gibi modeller yer alıyor.

d8bd4a5c-20mf6v9sbd87ni3esj5buj.jpeg

Samsung Galaxy A15, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Exynos 850 işlemci, 60 Hz IPS LCD ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, fiyat performans açısından öne çıkacak.

Honor X50 GT, şirketin üst segment modellerinden biri olacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, performans ve görüntü kalitesi açısından iddialı olacak.

Infinix Smart 8, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Helio G96 işlemci, 90 Hz IPS LCD ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, fiyat performans açısından öne çıkacak.

vergisiz-cep-telefonu-bipa-cover.jpg

Tecno Spark 20 serisi, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Helio G88 işlemci, 90 Hz IPS LCD ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu modeller, fiyat performans açısından öne çıkacak.

Spark Go 2024, şirketin giriş seviyesi modellerinden biri olacak. Helio G37 işlemci, 60 Hz IPS LCD ekran, 50 MP ana kamera gibi özelliklerle donatılan bu model, fiyat performans açısından öne çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evlilik kredisi bekleyenleri bakanlık uyardı! Evlilik kredisi vaadiyle dolandırılmayın

Evlilik kredisi bekleyenleri bakanlık uyardı! Evlilik kredisi vaadiyle dolandırılmayın