ANASAYFA Teknoloji Samsung Galaxy S24 serisi yolda!

Samsung Galaxy S24 serisi yolda!

Dünya'nın önde gelen teknoloji markası Samsung'un yeni amiral gemisi geliyor. Merakla beklenen Galaxy S24 serisi yeni özellikleriyle tanıtılacak.
yazar
Haber Merkezi
Samsung Galaxy S24 serisi yolda!

Geçtiğimiz yılın ilk aylarında Galaxy S23 serisini tanıtan Samsung kullanıcıları tarafından tam puan almıştı. Bu yıl ise firma yeni amiral gemisi olan Galaxy S24 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Üç modelden oluşacak serinin şarj hızları 3C sertifikasını aldı.

screenshot-6-001.jpg

Samsung yine üst düzey özellikleri, en güçlü işlemci, yüksek çözünürlüğü, ve yenileme hızı yüksek ekranıyla karşımıza çıkacak. Resmiyet kazanmasına az bir süre kala Galaxy S24 serisi 3C sertifika sitesini ziyaret etti. Üç modelin şarj hızları da bu sertifika sitesinde belli oldu.

screenshot-7-001.jpg

SERİNİN ŞARJ HIZLARI BELLİ OLDU

Tam donanımlı yeni serisiyle tekrar gündeme gelen Samsung, son zamanlarda çıkardığı telefonlara hızlı şarj özelliği ile pazara çıkıyor. Galaxy S24 serisi; S24, S24 Plus ve S24 Ultra modellerinden oluşacak. Şarj hızları geçen yıl piyasaya çıkan S23 serisiyle hemen hemen aynı olsa da, S24 Plus modelinde yükseltmeye gidilecek.

Bu kapsamda 3C sertifikasyon sitesinin verilerine göre, Galaxy S24 SM-S9210 model numarasına sahip ve 25W hızlı şarj ile gelecek. Plus varyantı ise bu kez 45W hızlı şarjı destekleyecek ve SM-S9260 model numarasına sahip olacak. Son olarak, Ultra varyantı da 45W şarj desteği ile gelecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB duyurdu! Aile ve Gençlik merkezlerinde yeni dönem kayıtları başlıyor

ABB duyurdu! Aile ve Gençlik merkezlerinde yeni dönem kayıtları başlıyor