ANASAYFA Teknoloji Uygun fiyatlı ZTE Axon 50 Lite fiyatı ve özellikleri!

Uygun fiyatlı ZTE Axon 50 Lite fiyatı ve özellikleri!

Hem uygun fiyatlı olması hem de iPhone modellerine benzerliğiyle ZTE Axon 50 Lite telefon modeli dikkatleri üzerine çekmekte.
yazar
Haber Merkezi
Uygun fiyatlı ZTE Axon 50 Lite fiyatı ve özellikleri!

Akıllı telefon pazarında sıkı rekabet devam ederken, ZTE, iPhone serisine benzeyen şık tasarımlı Axon 50 Lite modelini tanıttı. Bu uygun fiyatlı cihaz, teknik özellikleri ve estetik tasarımıyla dikkat çekiyor.

64f7bca7cd824.png

FİYATI NE KADAR?

ZTE Axon 50 Lite, yeşil, siyah ve mor renk seçenekleriyle sunuluyor ve fiyat etiketi 250 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bu uygun fiyatlı akıllı telefon, şık tasarımı ve dikkat çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

ikeuamuikaumka.webp

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ZTE Axon 50 Lite modelinin işlemcisi henüz belirtilmemiş olsa da, 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciyle güçlendirildiği biliniyor. 4 GB RAM ve 10 GB sanal RAM ile destekleniyor ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Model, 6.6 inç boyutunda, 2408 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip ve 120 Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekranla geliyor. 20:9 en-boy oranıyla geniş bir görüntü sunuyor ve damla çentik tasarımıyla öne çıkıyor.

5,000 mAh kapasiteli pil, 22.5W hızlı şarj desteği sunuyor. Arka tarafında 50 Megapiksel ana kamera ve iki adet 2 Megapiksellik yardımcı sensörden oluşan üçlü bir kamera kurulumu bulunuyor. Ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerası mevcut.

Cihazın diğer özellikleri arasında çift SIM kart desteği, 5G bağlantısı, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C bağlantı noktası, yan monteli parmak izi tarayıcı ve 3.5 mm ses girişi yer alıyor.

Bu uygun fiyatlı akıllı telefon, şık tasarımı ve dikkat çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Peugeot yeni E-3008 Türkiye'de ne zaman, kaç liraya satılacak, özellikleri nelerdir?

Peugeot yeni E-3008 Türkiye'de ne zaman, kaç liraya satılacak, özellikleri nelerdir?