ANASAYFA Teknoloji WhatsApp kullanıcılarına büyük bir güncelleme geliyor!

WhatsApp kullanıcılarına büyük bir güncelleme geliyor!

WhatsApp, iOS sürümünde radikal bir değişikliğe gidiyor. Ayarlar sayfası tamamen kaldırılıyor ve yerine "Sen (You)" sayfası geliyor.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp kullanıcılarına büyük bir güncelleme geliyor!

WhatsApp, 2009 yılında kullanılmaya başlandığından beri dünya genelinde en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor. Kolay anlaşılır arayüzü ve sadece internet bağlantısı gerektirmesi, kullanıcıları tarafından tercih edilmesinin temel sebeplerinden sadece birkaçı.

Zaman içinde WhatsApp, birçok önemli güncelleme aldı ve arayüzü sürekli olarak modern tutulmaya çalışıldı. Son güncelleme ise WhatsApp'ın iOS sürümü için büyük bir değişikliği beraberinde getiriyor.

whatsappa-iki-yeni-ozellik-geldi-1626353467-7951.webp

Ayarlar Yerine 'Sen(You)'

iOS kullanıcıları, TestFlight aracılığıyla sunulan 23.11.0.75 sürüm numaralı güncelleme ile Ayarlar sayfasının yerine "Sen (You)" sayfasının geleceğini göreceği bir güncellemeyi deneyimliyorlar.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Bu güncelleme ile Ayarlar yerine "Sen (You)" sayfası geliyor. Bu sayfada kullanıcılar hesaplarına daha kolay ulaşabilecekler. Profil fotoğrafı ve QR kod oluşturma butonu bu sayfada daha belirgin bir şekilde yer alıyor.

Ayrıca, hesap bilgileri, Gizlilik ve Kişiler gibi en sık kullanılan seçeneklere hızlıca erişim sağlayan büyük butonlar da eklenmiş durumda.

Özetle, WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi kullanıcıların hesap ayarlarına daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Şu an için beta kullanıcılarına sunulan bu güncellemenin yakın zamanda tüm iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Ayrıca, Android kullanıcılarının bu tür bir güncellemeye ne zaman sahip olacakları da merak konusu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak