ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ilçede yeni park açılışını daha gerçekleştirdi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ilçede yeni park açılışını daha gerçekleştirdi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçede yeni bir park açılışına daha imza atılırken parka da Şehit Astsubayımızın adının verildiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ilçede yeni park açılışını daha gerçekleştirdi!

Yenimahalle Belediyesinin ilçedeki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçeye yeni yatırımlar kazandırılırken ilçenin eksik ve ihtiyaçlarına göre yeni yatırımlar için projeler de geliştirilmeye devam ediyor.

İlçede son günlerde yeni açılışlara imza atılırken yeni pazar ve park alanları da halkın hizmetine sunulmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, günlük açılış programlarına devam ederken bugün de bir park açılışında vatandaşlarla bir araya geldi.

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR, PARK AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, park açılışı ile ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden açıklamaya yer verdi. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, ‘’Ata Mahallesinde inşa ederek, 2016 yılında Diyarbakır’da şehit olan Astsubayımız Seçkin Çil’in adını verdiğimiz parkın açılışını gerçekleştirdik. 

Yenimahallemize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi. Şehit Astsubay Seçkin Çil'in adının verildiği parkın açılışı da mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşirken Başkan Yaşar, ‘’İstiklalimiz, istikbalimiz ve vatanımızın birliği bütünlüğü için canlarını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha minnet ve rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun.'' ifadelerine yer verdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü evinde 3 puanı tek golle bıraktı

MKE Ankaragücü evinde 3 puanı tek golle bıraktı