ANASAYFA Çankaya Ankara'nın en büyüğü Bademliler Cumhuriyet Parkı'na yoğun ilgi!

Ankara'nın en büyüğü Bademliler Cumhuriyet Parkı'na yoğun ilgi!

Ankara'nın Çankaya İlçesinde bulunan Bademliler Cumhuriyet Parkı'na ilgi artmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte bu park Ankara'nın en büyük parkı olması ile ilgi topluyor.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'nın en büyüğü Bademliler Cumhuriyet Parkı'na yoğun ilgi!

Ankara'nın Çankaya İlçesinde bulunan Bademlidere Cumhuriyet Parkı ilgi üstüne ilgi görmeye devam ediyor. Bunun ile birlikte 750 dönümlük arazide kurulan Bademlidere Cumhuriyet Parkı, şimdiden Ankara'da bulunan vatandaşların gözdesi oldu.

BADEMLİDERE CUMHURİYET PARKI

SOSYAL AKTİVİTELER İLE İLGİ TOPLUYOR

İçerisinde 22 bin ağaç ve 360 bin adet çalı bulunuyor. Ayrıca vatandaşlara birçok sosyal aktivite sunan Bademlidere Cumhuriyet Parkı, manzarası ile de göz dolduruyor.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Bunun ile birlikte parkı ziyarete gelen birçok vatandaş yeşillikli bir alan olmasından dolayı çok ii vakit geçirdiklerini ifade ediyor. Ayrıca çocuklarda Bademlidere Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli vakit geçiriyor.

"PARKIMIZIN YAPIMINI TAMAMLADIK"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen sosyal medya hesabından Bademlidere Cumhuriyet Parkı hakkında açıklamalarda bulundu. Çankaya'nın en büyük parkı arasında yer aldığını ifade etti.

cankaya.png

'750 dönümlük Bademlidere Cumhuriyet Parkımızın yapımını tamamladık. Trafoyu güçlendirme çalışması nedeniyle açılışımızı Ağustos başına erteledik. Geç olsun, güç olmasın' ifadelerini kullanan Taşdelen açılışa yönelik açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!

Ankara'da Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan Bala Belediye Başkanı Buran'a ziyaret!