ANASAYFA Evren Ankara Evren'de yüklü miktarda yasaklı madde ele geçildi!

Ankara Evren'de yüklü miktarda yasaklı madde ele geçildi!

Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele sürüyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında ekiplerin çalışmaları hız kesmeden devam ederken Ankara'dan bir son dakika haberi geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Evren'de yüklü miktarda yasaklı madde ele geçildi!

Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele hız kesmeden sürüyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin çalışmaları sürerken kamuoyu da yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmeye devam ediyor. 

Ankara'da da ekiplerin yasaklı madde ile mücadelesi sürüyor. Denetim, devriye, uygulama ve operasyonlar sırasında birbirinden başarılı çalışmalara imza atılırken kentte yapılan bir operasyona ilişkin son dakika bilgisine yer verildi. Ankara’da yapılan bir operasyon çerçevesinde 2 bin 195 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği bildirildi. 

EVREN İLÇESİNDE YASAKLI MADDE ELE GEÇİRİLDİ 

Ankara’da Evren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucunda 2 bin 195 adet uyuşturucu hap ve 28 gram metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.

Ankara’nın Evren ilçesinde kaymakam Bekir Kınacı Başkanlığında ilçe Asayiş ve Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda ilçede huzur ve güven ortamının sürdürülmesi amacıyla yürütülen operasyonda tespit edilen 3 şüpheli şahsa yakın takip yapıldı. 

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 bin 195 adet uyuşturucu hap ve 38 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Ekiplerin ise çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor!

Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor!