ANASAYFA Evren Ankara'nın Evren ilçesine atanan Kaymakam Bekir Kınacı görevine başladı!

Ankara'nın Evren ilçesine atanan Kaymakam Bekir Kınacı görevine başladı!

Ankara'nın Evren ilçesine yeni bir Kaymakam ataması gerçekleşti. Kaymakam ataması ile ilgili olarak bir de açıklamaya yer verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Evren ilçesine atanan Kaymakam Bekir Kınacı görevine başladı!

Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde deprem bölgesi koordinatör kaymakamı görevini yürüttükten sonra Ankara’nın Evren ilçesine atanan Bekir Kınacı'nın görevine başladığı bildirildi. Evren ilçesinin yeni Kaymakamı görevine başlarken Bekir Kınacı'nın kim olduğu da merak edildi.

EVREN KAYMAKAMI BEKİR KINACI OLDU

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Bekir Kınacı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'ın Kırıkhan’da koordinatör kaymakam görevini yürüttü. Evren ilçesinde görevine başlayan Kınacı, yeni görevine dair bir de açıklamaya yer verdi.

Evren ilçesi yeni Kaymakamı Bekir Kınacı, “Ankara'nın güzide sahil kenti Evren Kaymakamlığı görevine başlamış bulunmamın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesile ile öncelikle siz kıymetli hemşehrilerimi ve mesai arkadaşlarımı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.'' dedi.

aw046432-01.jpg

Dürüstlük vurgusu yapan Bekir Kınacı, ''Kaymakamlık görevini ifa edeceğim sürede hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım. Bu duygular ile ilçemizde Kaymakamlık yapmış olan meslektaşlarım başta olmak üzere siz değerli Evren halkına hizmet eden görevli ve gönüllü herkese teşekkür ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” ifadeleri ile açıklamasını sonlandırdı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara elektrik kesintisi! 6-8 Ekim Sincan, Çankaya, Keçiören elektrik kesintisi!

Ankara elektrik kesintisi! 6-8 Ekim Sincan, Çankaya, Keçiören elektrik kesintisi!