ANASAYFA Evren Ankara'nın Evren ilçesinde öğrencilere yardımcı kaynak kitap desteği sağlandı

Ankara'nın Evren ilçesinde öğrencilere yardımcı kaynak kitap desteği sağlandı

Öğrenciler için pek çok konuda destek sağlanıyor. Bu desteklerden biri de yardımcı kaynak kitap desteği olarak karşımıza çıkarken Ankara'nın Evren ilçesinde öğrencilere yardımcı kaynak dağıtıldığı açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Evren ilçesinde öğrencilere yardımcı kaynak kitap desteği sağlandı

Türkiye'de özellikle de öğrenciler sağlanan destekler merak ediliyor. Özellikle fiyatların arttığı dönemde kırtasiye, kantin ve yardımcı kaynak desteğinin önemi artarken çeşitli yardım haberleri de gelmeye devam ediyor.

Ankara'nın Evren ilçesinde öğrencilere yardımcı kaynak kitap desteği sağlandığı bildirilirken hem ailelerin he de öğrencilerin destekten hayli memnun oldukları bildirildi.

EVREN'DE ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DESTEĞİ

Evren İlçe Emniyet Müdürlüğünce temin edilen bin 616 yardımcı kaynak kitap, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine teslim edildi. Evren'de İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından temin edilen kaynak kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

aw051584-02.jpg

3 KADEMEYE DESTEK SAĞLANDI

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik toplam bin 616 kitabın dağıtımı; Evren Kaymakamı Bekir Kınacı, Evren İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sait Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yüksel tarafından gerçekleştirildi. Organizasyon öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

aw051584-01.jpg

Bu tarz yardımların artırılması için çalışmaların devam edeceği bildirilirken öğrencilerin her anlamda desteklendiğinin de altı çizildi. Yardımcı kaynaklarına kavuşan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken öğretmenler de bu desteklerin artmasını temenni etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi