ANASAYFA Kültür-sanat Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi

Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi

Ankara'nın belediyeleri bu yaz pek çok konseri halka ücretsiz olarak sundu. Ağustos ayında Ankara'daki ücretsiz konserler merak edilirken program takvimini Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi

Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi - Ankara'da çeşitli konserler halka ücretsiz olarak sunuluyor. Başkentin sosyal belediyecilik anlayışına uyan pek çok ilçe belediyesi de vatandaşa ücretsiz hizmet sunmaya devam ediyor. Ankara'da Ağustos 2023 tarihi ile ücretsiz konserler merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Gölbaşı Belediyesi'nden ücretsiz konser açıklaması geldi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ABB, yaz konserleri programı kapsamında, Gölbaşı Belediyesi ise Türkiye Yüzyılı programları kapsamında konser program takvimini açıkladı.

ANKARA'DA ÜCRETSİZ KONSERLER

ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yıl da devam ederken konser programını haftalık olarak duyuruyor. Bu hafta Derya Bedavacı'nın Başkentlilerle bir araya geleceği bildirildi. Kentte 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Derya Bedavacı konseri düzenleneceği kaydedildi. Harikalar Diyarı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-08-12-202237.png

Gölbaşı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar kapsamında ilçede 4 günlük konser programını duyurdu. 27 Ağustos tarihinde başlayacak olan konser programlarının Türkiye Yüzyılı konsepti ile yapılacağı bildirildi.

Gölbaşı Belediyesince 27 - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan konserlerde sahne alacak isimler şöyle listelendi;

ekran-goruntusu-2023-08-12-202248.png

ekran-goruntusu-2023-08-12-202253.png

ekran-goruntusu-2023-08-12-202301.png

ekran-goruntusu-2023-08-12-202306.png

27 Ağustos Pazar günü start verecek olan konser programı 30 Ağustos tarihinde son bulacak. Söz konusu konserler Gölbaşı ilçesindeki Atatürk Sahil Parkı'nda yapılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya’da peş peşe 3 deprem meydana geldi!

Malatya’da peş peşe 3 deprem meydana geldi!