ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Atatürk'ün sevdiği türküleri içeren konser programı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Atatürk'ün sevdiği türküleri içeren konser programı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konserlerle Başkentlileri sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Belediyenin etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisi devam ederken bu kez Atatürk'ün sevdiği türkülerden oluşan konser yapıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Atatürk'ün sevdiği türküleri içeren konser programı!

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşa sunuyor. Ankaralıların sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak için çeşitli programlar düzenleyen ABB, son dönemde vatandaşlarla bir araya getirdiği konser programları ile adından söz ettiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara halkını Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda konserlerle buluşturuyor. Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Esra Öztürk Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirerek konsere katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

ESRA ÖZTÜRK ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLERİ SESLENDİRDİ

Konser öncesinde duygularını paylaşan Sanatçı Esra Öztürk, “Çok mutluyum, çok heyecanlıyım.

ihs-9288.jpg

Ankara’da ilk solo konserim. Bugün benim için çok ayrı bir gün Atatürk’ün sevdiği türküleri söyleyeceğim, dostlarla birlikte söyleyeceğiz” şeklinde konuştu.

ihs-9447.jpg

Bu özel gecede; Bülbülüm Altın Kafeste, Yemen Türküsü, Çanakkale Türküsü, Çökertme Türküsü başta olmak üzere, Atatürk’ün en sevdiği türküler seslendirilirken, dinleyiciler hep bir ağızdan türkülere eşlik etti, unutulmaz duygular ve anılarla dolu bir gece yaşandı.

ihs-9515.jpg

Konser programına katılanlar ABB'ye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile imzaladığı protokolü yayınladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile imzaladığı protokolü yayınladı