ANASAYFA Kültür-sanat Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi?

Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi?

Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Etkinlik duyuruları yakından takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş için anma programı düzenleyeceğini belirtti. Bu kapsamda ayrıntılar da merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) halk ozanı Neşet Ertaş’ın vefatının 11'nci yılına özel bir konser programı düzenleyeceğini açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, anma konserine ilişkin detayları da açıklarken konsere gitmek isteyen vatandaşlar da ''Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre vefatının 11'nci yıl dönümünde halk ozanı Neşet Ertaş için anma programı düzenlenecek.

NEŞET ERTAŞ ANMA KONSERİ NEREDE OLACAK, HANGİ SANATÇILAR GELECEK?

Vefatının 11'nci yıl dönümünde halk ozanı Neşet Ertaş için düzenlenecek olan anma programı 29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ankara halkının katılımına açılacak. ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kırşehirliler Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan anma programında “Bozkırın Tezenesi” olarak da bilinen kendine has üslubu ile halkın gönlünde taht kuran büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın sevilen türkülerini ünlü sanatçılar seslendirecek. Gecede sahne alacak Funda Arar ile İsmail Altunsaray ve Kırşehirli mahalli sanatçılar Başkentlilerle bir araya gelecek.

FUNDA ARAR VE İSMAİL ALTUNSARAY ANKARALILARLA BULUŞACAK

29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak anma programında ünlü sanatçılar Funda Arar ile İsmail Altunsaray, Neşet Ertaş'ın sevilen türkülerini yorumlayacak. Ankara'nın Altındağ ilçesi Ulus semtindeki Anafartalar Mahallesi'nde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu'na Ulus'a giden her ulaşım aracı ile gidilebiliyor.

abb-konser.jpg

Metro, EGO otobüsleri ve dolmuşla gidilebilen bu alana tüm Ankaralıları davet eden ABB, Twitter (X) hesabından açıklamada bulundu. ABB tarafından yapılan açıklamada;

''BÜYÜK USTAYA VEFA

Vefatının 11. yılı nedeniyle Büyük Halk Ozanı Neşet Ertaş’ın anısına Kırşehirliler Vakfı ile Vefa Konseri düzenliyoruz. Değerli sanatçılar, Funda Arar ve İsmail Altunsaray'ın sevilen Neşet Ertaş türkülerini seslendireceği unutulmaz programa davetlisiniz.'' denildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brent petrol kritik eşiği aştı! Yapılan indirimden sonra zam yağmuru geliyor

Brent petrol kritik eşiği aştı! Yapılan indirimden sonra zam yağmuru geliyor