ANASAYFA Kültür-sanat Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor!

Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor!

Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında çeşitli konserler programları duyuruldu. Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı konserlerini halka buluşturmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor!

Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor! - Başkent Ankara'da Türkiye Yüzyılı Konser programları duyuruldu. Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı konserleri düzenleyeceğini açıklayarak takvimi paylaştı.

Ankaralılar bu adreste toplanıyor TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu, dört gün üst üste düzenleyeceği konserlerle yaşatacak. 27 Ağustos Pazar günü Atatürk Sahil Parkı’nda saat 20.00’de Sefo’nun sahne almasıyla başlayacak konserlerin ikincisinde Resul Dindar Başkentlilerle buluşacak.

SÜNNET ŞÖLENİ DE YAPILACAK

Gölbaşı'ndaki Türkiye Yüzyılı Konserleri, 3'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni’nin de gerçekleşeceği 29 Ağustos’ta Özgür Can Çoban ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Zara’nın sahne almasıyla son bulacak. Cumhuriyetin 100. yılında, Zafer Bayramı ve Türkiye Yüzyılı coşkusunu Başkentlilerle beraber yaşayacaklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Türkiye’nin büyük hedefleri ve vizyonuyla dolu olan bu yüzyılın coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Müziğin tınılarıyla, coşku ve heyecan dolu bu anı hemşerilerimizle birlikte paylaşacağız” ifadelerine yer verdi. Söz konusu konserlere ise ücretsiz servis hizmeti sağlanacak. İlgili haber için;

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'nde Çinli futbolcu Wu Shaocong Türkiye'de mutlu ve davetkar!

Gençlerbirliği'nde Çinli futbolcu Wu Shaocong Türkiye'de mutlu ve davetkar!