ANASAYFA Otomobil Otomobillere bir zam daha! O araç 700 bin bandını aştı!

Otomobillere bir zam daha! O araç 700 bin bandını aştı!

Otomobil fiyatlarına zam gelmesinin ardından birçok vatandaş en uygun fiyatlı otomobili araştırmaya koyuldu. Egea son son zam ile 700 bin TL'yi aştı.
yazar
Haber Merkezi
Otomobillere bir zam daha! O araç 700 bin bandını aştı!

Zam üzerine zam yapılmaya devam edilirken özellikle otomobil fiyatlarının hangi seyirde ilerleyeceği de merak söz konusu oldu. Yapılan son zamların ardından araç almak isteyen birçok vatandaş araç fiyatlarını araştırıyor.

Fiat'ın en popüler modellerinden biri olan ve ülkemize de Bursa'da üretilen Fiat egea geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarındaki 500 bininci satışına ulaştı.

Fiat Egea yine zamlandı! En ucuz model 700 bin TL'yi geçti

Türkiye'de en çok tercih edilen araba markası olan fiyat 2015 yılının sonunda satışa sunulurken 8 yıldır Türkiye'de tercih listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Kasım ayı sonundaki ÖTV matrah düzenlemesi sayesinde fiyatlar gerilese de şimdi tekrardan bir zam daha geldi.

Fiyat markasının güçlü ve global oyuncusu Egea'nın fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Açıklanan yeni fiyat listesine göre Egea fiyatı 689 bin 740 TL'den satışa sunulurken gelen zamların ardından fiyat da bir hayli yükseldi. Böylece 729 bin TL'den satışa sunulan egea artık 700 bin bandına yerleşmiş oldu.

Daha fazla otomobil haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En acı tarih! 6 Şubat 2023

En acı tarih! 6 Şubat 2023