ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den öğretmenlere baklava sürprizi

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den öğretmenlere baklava sürprizi

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçede eğitim - öğretim hizmeti veren okullardaki öğretmenler için sürpriz bir etkinliğe imza attı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den öğretmenlere baklava sürprizi

Ülkemizde 24 Kasım Öğretmenler günü kutlanıyor. Öğretmenler Günü kapsamında pek çok ilçe belediyesinden çeşitli haberler gelirken Pursaklar Belediyesi de sürpriz bir ziyaretle öğretmenlerin ağızlarını tatlandırdı.

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede eğitim veren okullardaki öğretmenlere, bir tepsi baklava ikram etti. Belediye personelleri, ilçede bulunan okulları tek tek gezerek, Öğretmenler Gününe özel hazırlanan bir tepsi baklavayı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in selamlarıyla, geleceğe yön verecek olan çocukların gelişimi için gecelerini gündüzlerine katan öğretmenlere ikram etti.

BAŞKAN ÇETİN'DEN ÖĞRETMENLERE BAKLAVA SÜRPRİZİ

Pursaklar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçede eğitim - öğretim hizmeti veren okullardaki öğretmenlerin ağızlarını tatlandıran sürpriz bir etkinliğe imza attı.

4-2.jpg

Öğretmenlerin bilgiye ulaşmada yol rehberi olduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Öğretmenlerimiz, bizim çocuklarımızı emanet ettiğimiz, bir anne-baba şefkatiyle doktor, savcı, avukat, vali, kaymakam yetiştiren geleceğimizi inşa eden kıymetlilerimizdir. Bizlerde bu özel günde bir tepsi baklava ile öğretmenlerimize sürpriz yaptık.'' dedi.

6-1.jpg

Öğretmenlere yaptığı sürprizle ilgili açıklamasına devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Öğretmenlerimiz, bilgiye ve öğrenmeye giden yoldaki rehberlerimizdir. Belediye olarak eğitime ve eğitimcilere olan desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmeye devam edeceğiz.

5-2.jpg

Bu vesileyle geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlenen, geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ağız ve Diş Sağlığı için farkındalık etkinliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ağız ve Diş Sağlığı için farkındalık etkinliği