ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi gençleri kamp yolculuğuna uğurladı!

Pursaklar Belediyesi gençleri kamp yolculuğuna uğurladı!

Pursaklar Belediyesi ilçede ikamet eden gençler için birbirinden farklı programlara imza atmaya devam ediyor. Yaz aylarından bu yana devam eden kamp programlarına bir yenisini daha ekleyen Pursaklar Belediyesi, gençleri yeni bir yolculuğa uğurladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi gençleri kamp yolculuğuna uğurladı!

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede her yaş grubuna hitap eden farklı etkinlik programlarını sunmaya devam ederken yeni bir duyuruya daha imza attı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,15 - 20 yaş arası gençleri sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için Mersin Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına yolcu etti.

PURSAKLAR’IN GENÇ KAMPÇILARINA YOL AÇIK

Pursaklar ilçesinde ikamet eden gençlere yönelik her ay farklı bir sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gençleri gençlik kamplarına yolcu etmeye devam ediyor.

3-3.jpg

Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kampa gidecek gençlerle bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Mersin Silifke’de bulunan Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampına ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına hareket edecek olan otobüsteki 15 - 20 yaş arasındaki genç kız ve genç erkeklerle tek tek ilgilenerek, hayırlı yolculuklar diledi.

1-4.jpg

BAŞKAN ÇETİN, ‘‘NEŞELERİ, ENERJİLERİ DAİM OLSUN’’

Gençlerin yoğun ders maratonundan bir nebze sıyrılıp birkaç gün keyif dolu dakikalar geçirmeleri için gençlik kamplarına yolladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘15-20 yaş arası kızlarımızı gençlik kampına uğurladık.

2-3.jpg

Aileleri ile arkalarından dua ediyoruz. Kazasız belasız neşe içinde gidip gelsinler. Neşeleri, enerjileri daim olsun. Güzel anılar ve dostluklar biriktirsinler. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den öğretmenlere baklava sürprizi

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den öğretmenlere baklava sürprizi