ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri'nde eğlence bitmiyor!

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri'nde eğlence bitmiyor!

Sincan Belediyesi’nin hizmete açtığı çocukların anneleriyle beraber güvenli ve keyifli zaman geçirdiği anne-çocuk oyun evlerinde çocuklar her gün farklı etkinliklerle eğlenerek öğreniyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri'nde eğlence bitmiyor!

Sincan Belediyesi'nin ilçede hizmete açtığı anne - çocuk evlerine olan ilgi devam ediyor. Anne - çocuk evlerinde eğlencenin ve öğrenmenin sonu gelmezken belediyenin bu hizmetine ailelerin rağbeti devam ediyor.

Sincan Belediyesi’nin hizmete açtığı, anne - çocuk oyun evlerinde çocuklar, uzman eğitimciler eşliğinde özgürce sosyalleşirken spor, İngilizce gibi farklı alanlarda da eğitimler alıyor.

HER GÜN YENİ AKTİVİTE, HER GÜN YENİ EĞLENCE

Sincan Belediyesi’nin hizmete sunduğu ve ilçe halkı için büyük bir önemi olan anne çocuk oyun evlerinde oyunlarla eğitim modeli sunuluyor, çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. Oyun evlerinde miniklere dil eğitimi de verilirken oyunlar ve şarkılarla İngilizce eğitimi destekleniyor. Jimnastik dersleriyle küçük yaştan itibaren sporla tanışan miniklere ayrıca geri dönüşüm bilinci aşılanıyor.

anne-cocuk-oyun-evleri.jpg

Sincan Belediyesi tarafından haftalık olarak yayınlanan etkinlik takvimi ile aileler bilgilendiriliyor, çocuklar anneleriyle oyun evlerine gidiyor. Akranlarıyla birebir iletişim kuran çocuklar iletişim becerilerini güçlendiriyor. “Geri dönüştürüp oynuyorum” etkinliği ile sıfır atık ve geri dönüşüm konularının önemi aşılanıyor. Çeşitli oyunlarla çocukların el, göz koordinasyonu ve ince motor becerileri gelişiyor.

HAFTADA 6 GÜN HİZMETE AÇIK

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve haftanın 6 günü hizmete açık olan Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi ve Yavuz Sultan Selim anne çocuk oyun evleri her gün anneleri ve çocuklarını ağırlıyor. Anneler çocuklarının sosyalleşmesi için faydalı buldukları bu projeyi desteklerini belirtirken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmiyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da hava sıcaklığı yükseliyor! 22 Kasım Ankara saatlik hava durumu

Ankara'da hava sıcaklığı yükseliyor! 22 Kasım Ankara saatlik hava durumu