ANASAYFA Teknoloji Ankaralı öğrenciler müjde! Fiyat performans ürünü bu telefon Türkiye'de üretiliyor

Ankaralı öğrenciler müjde! Fiyat performans ürünü bu telefon Türkiye'de üretiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaadi olan ve sadece Türkiye'de üretilen telefon modelleri için geçerli olan kararda birçok öğrencinin vergisiz alacağı ve düşünüp kararsız kaldığı süre zarfında piyasada gözden kaçırılan bir model bulunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Ankaralı öğrenciler müjde! Fiyat performans ürünü bu telefon Türkiye'de üretiliyor

Türkiye'de son günlerde ülke gündemine oturan öğrencilere özel vergisiz telefon satış projesine katkı sağlama amacıyla Xiaomi markasının geliştirdiği ve Türkiye'de ürettiği model Redmi 12, güçlü özellikleri ve uygun fiyatı ile öğrencilerin dikkatini çekiyor.

Xiaomi tarafından tanıtılan ve Türkiye'de üretilen yeni akıllı telefon Xiaomi Redmi 12, nihayet Türkiye'de satışa sunulmaya başladı.

Öğrencilere yönelik vergisiz telefon projesi ile uyumlu olan Redmi 12, güçlü donanım özelliklerine ve yüksek performansına rağmen uygun bir fiyat etiketiyle tüketicilere ve özellikle vergisiz telefon alacak öğrencilere sunuluyor.

Yenilikçi tasarım detayları ile dikkat çeken bu cihaz, orta segment akıllı telefonlar arasında kendine sağlam bir yer ediniyor.

6ce5ea6b05c707d921002b1df58d2113e7070bfa.jpeg

Redmi 12'nin Öne Çıkan Teknik Özellikleri

Xiaomi Redmi 12 modeli gerek işlemcisi gerekse işlemcinin verimiyle çalışan diğer donanım özellikleriyle ve uzun süreli güncelleme garantisi ile öğrencilere hem daha uzun süre dayanıklı hem de hızlı bir telefon deneyimi sunuyor.

Donanım:

Xiaomi Redmi 12, 6.79 inç ve 1080 x 2400 çözünürlüklü 90Hz yenileme hızına sahip LCD panel ile hızlı ve yoğun bir ekran deneyimi sunuyor. Asıl mevzuya gelinecek olunursa işlemci konusunda da gayet tatmin edici bir parça olan 12 nm fabrikasyon süreci gören MediaTek Helio G88 işlemcisine sahip. Ayrıca 4GB ve 8GB RAM seçenekleri bulunan modelde depolama seçenekleri de 128GB veya 256GB olarak ön plana çıkıyor.

Kamera:

Çoğu kişinin telefon alırken en çok dikkat ettiği konulardan birisi de kameralar olmakta. Öyle ki Xiaomi Redmi 12 modelinde arka tarafta 50MP + 8MP + 2MP olacak şekilde 3 ayrı ve ön tarafta ise selfie ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilecek 8 Megapiksellik kamera bulunuyor.

Batarya:

Çoğu telefon modelinde olduğu gibi Xiaomi Redmi 12'de de merak edilen özelliklerden birisi de gün içinde birden fazla şarj aleti kullandırmayacak, günü rahatlıkla çıkarabilecek bir batarya seçeneği olması. Model bizlere tam 5000 mAh batarya seçeneği sunarak uygun kullanımlarda günü rahatlıkla çıkarabileceğimizin garantisini veriyor. Ayrıca bataryası, bünyesinde 18W'lık hızlı şarj desteği de bulunduruyor.

Tasarım:

Xiaomi Redmi 12'nin boyutlarına gelecek olursak, 168.60×76.28×8.17mm en boy oranına sahip olmaktadır.

Diğer:

Model, bizlere Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.1, GPS + GLONASS, USB Type-C, NFC. gibi farklı alanlarda da cazip özellikler sunuyor. Bunlardanen önemlisi de NFC desteğinin olması. Bu özellik temassız alışveriş, otobüs ve metrolarda kart unutulması ya da kayıp edilmesi gibi durumlarda uygulama desteği ile temassız binme gibi özellikler sunuyor.

xiaomi-redmi-note-12-serisini-turkiyede-tanitti-iste-ozellikleri-ve-fiyati-uomg.webp

Yeni Xiaomi Redmi 12, Türkiye'de öğrencilere özel vergisiz telefon projesine dahil edilmesi planlanan bir model olarak, 7,999 TL fiyatıyla kullanıcılarla buluşuyor. Bu uygun fiyatı ve sunduğu özellikleriyle öğrenciler için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuğu okula giden Ankaralı ailelere devlet desteği geldi! Hesaplara 3510 TL ödeniyor

Çocuğu okula giden Ankaralı ailelere devlet desteği geldi! Hesaplara 3510 TL ödeniyor