ANASAYFA Teknoloji Apple'ın iPhone 15 lansmanı! Kötü haberler mi geliyor?

Apple'ın iPhone 15 lansmanı! Kötü haberler mi geliyor?

Apple, yeni ürünlerini tanıtacağı merakla beklenen iPhone 15 etkinliği için tarihini açıkladı: 12 Eylül. Ancak, bu etkinlik bazı iPhone hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir gibi görünüyor.
yazar
Haber Merkezi
Apple'ın iPhone 15 lansmanı! Kötü haberler mi geliyor?

Bu yılki lansmanın yıldızı kesinlikle iPhone 15 olacak gibi duruyor. Bizleri dört farklı model bekliyor: Standart, daha büyük Plus, gelişmiş Pro ve Pro Max. Hatta bazı söylentilere göre Apple, iPhone 15 Pro Max'i daha güçlü bir iPhone 15 Ultra modeline dönüştürebilir.

iphone-15-geliyor.webp

Maliyet Açısından

Ancak bu yıl, en iyi iPhone'u isteyenler daha fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirler. Analistlere göre, Pro modellerinin fiyatlarının 100 ila 200 dolar artabileceği söyleniyor. Bunun yanı sıra, yeni şarj aksesuarları da ek maliyet getirecek, çünkü Apple uzun süredir kullanılan şarj bağlantı noktasını USB-C ile değiştirdi.

Apple, iPhone 15 serisi için yoğun bir çalışma içinde. Ancak bu yılın sonbahar lansmanında yeni bir iPhone SE modeli beklememiz pek mümkün görünmüyor. Bu, uygun fiyatlı iPhone hayranlarının başka bir yıl daha beklemesi gerekeceği anlamına geliyor.

en-ucuz-apple-urunleri-hangi-ulkede-satiliyor1.jpg

Diğer Ürünler

Ancak lansman sadece iPhone'lardan ibaret olmayacak. Apple'ın AR/VR gözlüğü olan Apple Vision Pro'nun yakın zamanda tanıtılması bekleniyor, ancak piyasaya sürülmesi biraz zaman alabilir.

Sonuç olarak, Apple'ın Wonderlust etkinliği, artan fiyatlara rağmen hala büyük bir merak ve heyecan uyandırıp uyandıramayacağını gösterecek. Bu, Apple hayranlarının ve teknoloji tutkunlarının yakından takip edeceği bir etkinlik olacak gibi görünüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sokak tartışması ev saldırısına dönüştü!

Ankara'da sokak tartışması ev saldırısına dönüştü!