ANASAYFA Teknoloji Sony'nin yeni nesil oyun konsolu geliyor! PlayStation 5 Slim görüntülendi!

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu geliyor! PlayStation 5 Slim görüntülendi!

Sony'nin oyun dünyasına yeni bir soluk getirecek konsol versiyonları üzerinde çalıştığına dair sızıntılar çerçevesinde daha ince ve hafif bir PlayStation 5 versiyonu olan "PlayStation 5 Slim" tasarımı gündemde. İşte detaylar...
yazar
Haber Merkezi
Sony'nin yeni nesil oyun konsolu geliyor! PlayStation 5 Slim görüntülendi!

Sony'nin oyun dünyasına yeni bir soluk getirecek konsol versiyonları üzerinde çalıştığına dair sızıntılar art arda geliyor. En son sızıntılara göre, daha ince ve hafif bir PlayStation 5 versiyonu olan "PlayStation 5 Slim" tasarımı ilk defa görücüye çıktı.

playstation-5-slim-gercek-goruntusu2.jpg

Daha kompakt ve hafif tasarım

Sızdırılan görsel, PS5 Slim'in nasıl görüneceği konusunda ilk bilgileri sunuyor. Konsolun tasarımında dikkat çeken noktalardan biri, kasasının her iki yanında bulunan siyah hava delikleri. Genel boyutları mevcut PS5 ile benzer gibi görünse de, daha önceki raporlar PS5 Slim'in daha küçük bir form faktörüne sahip olacağını işaret ediyordu.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

playstation-5-dualsense-ilk-kez-canli-goruntulendi.webp

Rekabetçi fiyat etiketi

Sony'nin mali yılın ilk çeyreğine ait finans raporu, PS5 Slim versiyonuyla ilgili ilk ipuçlarını taşıyordu. Şirketin "daha düşük performanslı" bir konsol üzerinde çalıştığı ve 2023 yılında bu versiyonu duyuracağı iddiaları gündeme gelmişti. Üstelik dava dosyaları, PS5 Slim'in 399 dolarlık bir fiyatla geleceğini ortaya koydu. Bu fiyat, mevcut PS5'in 499 dolarlık fiyatına göre oldukça rekabetçi bir seviyede yer alıyor.

korsan-oyun-zararlari-2-sdn.jpg

Sony'nin stratejisi

Sony henüz resmi bir açıklama yapmasa da, sızdırılan görüntü PS5 Slim versiyonunun geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor. Eğer iddialar doğru çıkarsa, yıl sonunda gerçekleşecek bir lansmanla PS5 için yeni bir satış patlaması yaşanabilir.

ankara-11.jpg

Sony'nin güçlü performansı

Ayrıca Sony'nin finans raporunda Oyun ve Ağ Hizmetlerinin yıllık bazda %27 büyüdüğü belirtildi. Bu, şirketin oyun sektöründeki etkinliğinin arttığını ve yeni konsol versiyonlarıyla birlikte daha da güçlendiğini gösteriyor.

PlayStation 5 Slim, oyuncular için daha kompakt ve hafif bir seçenek sunarak, Sony'nin oyun dünyasındaki liderliğini daha da pekiştirebilir. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bu yeni versiyonun heyecan uyandıran özellikleriyle geleceği bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta, Ankara'dan görülecek mi?

Perseid meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta, Ankara'dan görülecek mi?