ANASAYFA Teknoloji Whatsapp yeni özelliğini duyurdu! Artık ekran paylaşma mümkün olacak!

Whatsapp yeni özelliğini duyurdu! Artık ekran paylaşma mümkün olacak!

Whatsapp, yeni bir özelliğini daha açıkladı. Kullanıcıların görüntülü arama sırasında ekranlarını kolayca paylaşmaları artık mümkün olacak.
yazar
Haber Merkezi
Whatsapp yeni özelliğini duyurdu! Artık ekran paylaşma mümkün olacak!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, yeni özelliği ile gündem oldu. Bu özellik kullanıcıların oldukça işine yarayacak. Peki ama yeni özelliğin detayları neler?

Whatsapp, bundan böyle kullanıcıların görüntülü arama sırasında ekranlarını kolayca paylaşmalarının mümkün olduğu yeni bir özelliği daha devreye sokuyor. Arama kontrolü kısmında bulunan simgeye dokunarak paylaşmak istediğiniz ekranı kişiye iletebileceksiniz.

Böylece ekranınızı paylaşırsanız karşı taraf her şeyi karşı görebilecek. Ayrıca istediğiniz zaman bu işlemi durdurabileceksiniz.

Ayrıca whatsapp görüntülü görüşmelerde mobil cihazın ekranını görüşmeye yansıtmaya olanak tanıyan özelliğini de kullanıcılar ile paylaştı. Bu özellik tüm Whatsapp kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Uygulamanın son sürümünü güncellemeleri halinde İOS e Android cihazlarındaki kullanıcıları da bu özelliği kullanma hakkına böylece sahip olacak.

Daha fazla teknoloji haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sanatçıların seslerini taklit eden yapay zeka üretimleri üzerine pazarlıklar başlıyor!

Sanatçıların seslerini taklit eden yapay zeka üretimleri üzerine pazarlıklar başlıyor!