ANASAYFA Kültür-sanat ABB Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutacak!

ABB Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. ABB'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ederken Gazeteci-Yazar Taha Akyol ağırlanacak.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara'da eğitici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. ABB'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ederken yeni duyurulara da yer veriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir duyuruya yer verdi. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutmak üzere Gazeteci - Yazar Taha Akyol'un konuk edileceği bildirildi.

TÜRKİYE 'NİN HUKUK YOLCULUĞUNDA CUMHURİYET

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından, bu yıl 100. Yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutmak amacıyla moderatörlüğünü Kadın Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar’ın yaptığı, Gazeteci-Yazar Taha Akyol’un konuşmacı olarak katılım sağladığı söyleşi programı düzenlenecektir. Program Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye biriminde gerçekleştirilecek olup, konuk Taha Akyol program akabinde ABB TV ile konu üzerine mülakat verecektir.'' ifadelerine yer verdi.

abb-seminer.jpg

30 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'da yapılacak etkinliğe tüm Ankaralılar davet edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'da komşularının katlettiği 5 kişi için cenaze töreni düzenlendi

Sincan'da komşularının katlettiği 5 kişi için cenaze töreni düzenlendi